Belediyenin Bora Duran Konseri İlgiyle İzlendi
Batman Belediyesi, kentin kültür sanat dünyasına kazandırdığı etkinlik programları ile Batmanlı sanatseverlerin gönlünü fethederken, 2019 yılına da güzel programlarla giriş yaptı.
Geçen yıl birbirinden farklı kültürel ve sanatsal programları organize edip, ücretsiz olarak Batmanlıların hizmetine sunan Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yeni yılın ilk ayında da zengin bir sanat takvimiyle sanatseverlerle buluşuyor.
Pazar günün saat 20.00’de Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen Bora Duran konserini izleyen gençlerin ilgisi ve şarkılara ayağa kalkarak eşlik etmeleri dikkat çekti.
Albümündeki kendine ait bir birinden güzel parçalar ile başka müzisyenlere ait eserleri yorumlayarak izleyicileri coşturan ve sahne performansıyla geceye damgasını vuran Bora Duran’a Belediye adına, teşekkür plaketi verildi.
Bora Duran konserinin ardından, konserler dizisine Alihan Semodov ile devam edilecek. Batmanlı müzikseverler 9 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’da Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde Alihan Semodov’un Balaban dinletisini ücretsiz olarak izleyebilecek.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”
- 02İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03242 PROJEYE 33,157 MİLYAR TL’LİK YATIRIM
- 043 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 05AMATÖRDE PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI
- 06HASTANE KAFETERYA VE BÜFELERE SIKI DENETİM
- 07NARKOTİKTEN NOKTA OPERASYON
- 08ÖN KULUÇKA PROGRAMI BAŞLADI
- 09AMATÖR KULÜPLERE 6,6 MİLYON TL DESTEK
- 10EKMEN’DEN MECLİS’TE ÇAĞRI
- 11KENTİN ÇEHRESİ AĞAÇLARLA DEĞİŞİYOR
- 12TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME ŞÖLENİ
- 13GÖÇER HAYVANCILIK İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI
- 14BATMAN'A KÖFTE İSTASYONU
- 15PETROLSPOR 1. LİG’E DEMİR ATTI




Henüz Yorum yok