“Bir ülkede eğitim iyiyse o ülke iyi yoldadır”
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili ve beraberindeki İstanbul ARGEM (Araştırma Geliştirme Eğitim ve Uygulama Merkezi) öğrencileri Batman’a geldi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından karşılanan Müsteşar Yardımcısı Bilgili ve beraberindeki öğrenciler Hasankeyf ilçesini ziyaret ettiler. Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven tarafından karşılanan kafile Hasankeyf’i gezdi.
Ardından Bilgili, Vali Ahmet Deniz ile birlikte, okul sporları müsabakaları ile kültürel ve sosyal yarışmalarda derece elde eden öğrencilerle bir araya geldiler.
Ödül töreninde 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda güreş, karate, atletizm, judo, bocce, tekvando, kros, masa tenisi branşları ile fotoğraf çekme yarışmasında Türkiye derecesi elde eden öğrencilere ödülleri Vali Deniz ve Bilgili tarafından verildi.
Öğretmenevindeki programdan sonra Bilgili sırasıyla Turgut Özal Anadolu Lisesi ve bünyesindeki eğitim müzesini, Atatürk Ortaokulu ve Atatürk İlkokulunu, Batman Bilim Sanat Merkezini ve 15 Temmuz Şehitleri Okullarını ziyaret etti.

Müsteşar Yardımcısı Bilgili ziyaret ettiği okullarda öğrencilerle sohbet edip, öğretmenlerle bir araya geldi.
Burada öğretmenlere hitap eden Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, Türkiye’nin en büyük camiasının Milli Eğitim olduğunu ifade etti.
Bilgili, “Bir ülkede eğitim iyiyse o ülke iyi yoldadır, bir ülkede eğitim kötü durumdaysa o ülkenin durumu iyi değildir. Onun için ülkemizin geleceği her alanda biz öğretmenlerin ellerinde ve herkes öğretmenlerin eğitiminden geçiyor. Dolayısıyla öğrencilerimizin başarı bizim başarımız, öğrencilerimizin başarısızlığı biz öğretmenlerin başarısızlığıdır. Eğitimi iyi ve başarılı kılabilirsek ülkemiz bulunduğu noktadan daha iyi bir noktaya gelir. Yani eğitimde başarının merkezinde öğretmenlerimiz var.” diye konuştu.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 02BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
- 03ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
- 04BATMAN SONSÖZ GAZETESİ 13. YAYIN YILINA GİRDİ
- 0542 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI
- 0640 BİN KOŞAN TAVUK DAĞITILDI
- 07“BARAJ, GÖLET VE KANALLARA GİRMEK ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR”
- 08ARANAN 15 HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 09KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 20 ŞÜPHELİYE İŞLEM
- 10PETROLSPOR, TEKNİK DİREKTÖR KOÇAK İLE ANLAŞTI
- 11BESOB’DA GÖREV DEĞİŞİMİ : YENİ BAŞKAN MEHMET TEKİN
- 12SAADET PARTİSİ'NDE MAYIS AYI DİVAN TOPLANTISI YAPILDI
- 13TARIM KREDİ MARKETİ TPAO YERLEŞKESİNDE HİZMETE AÇILDI
- 14“ALKOL VE UYUŞTURUCU ETKİSİNDE İŞLENEN SUÇLARIN CEZASI AĞIRLAŞTIRILACAK”
- 15ŞANSİ: “BAYRAM BOYUNCA GÖNÜLLERE DOKUNDUK”




Henüz Yorum yok