İl Başkanı Gençlikle Kızılcahamam’da Geleceği Konuşuyor
İl Başkanı Gençlikle Kızılcahamam’da Geleceği Konuşuyor
AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından 10-13 Ağustos tarihlerinde Kızılcahamam’da düzenlenen Türkiye’nin Gücü AK Gençlik Strateji ve İstişare Kampı tüm heyecanıyla devam ediyor. İl Gençlik Kolları Başkanları, Teşkilat Başkanları ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarının katıldığı kamp, gençlik teşkilatlarının yeni dönem vizyonunu şekillendirecek oturumlara sahne oluyor.
Batman’dan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Şahin ile birlikte kampa katılarak, kampı organize eden Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş ile görüştü. Yapılan görüşmede Batman gençliği için sosyal, kültürel ve gönüllülük odaklı projeler, dijital çağda gençlere yönelik iletişim çalışmaları ve yerelde gençlerin karar alma mekanizmalarına daha aktif katılımını sağlayacak adımlar ele alındı.
Kampın ikinci gününde Mustafa Elitaş, Taha Hüseyin Karagöz, Zafer Şahin, Eyyüp Kadir İnan, Faruk Acar ve Bilal Erdoğan gibi isimler gençlerle buluştu. Siyasette gençliğin rolü, milli teknoloji hamlesi, kültürel kimlik, dijital çağda siyasal iletişim ve “Hayalden Hedefe AK Gençlik” konuları işlendi.
Program boyunca Batman heyeti, diğer illerden gelen gençlik temsilcileriyle istişarelerini sürdürüyor. Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin vizyoner çalışmalarıyla şekillenen kamp, hem teşkilat ruhunu güçlendiriyor hem de genç kadrolara yeni ufuklar kazandırıyor.
.jpeg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 02İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 03BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 04NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 06VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 07GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 08SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 09BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 1127 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 12AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 15Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club




Henüz Yorum yok