Öğrenci taşımacılığında Korsan’a müsaade edilmeyecek
Batman Belediyesi, Trafik Şube Müdürlüğü, Jandarma ve Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, Batman’da bulunan Okul Servis Taşımacılığı yapan firma sahipleriyle bir araya geldi.
Okul servis araçlarının 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında daha sıkı denetleneceği ve denetimlerde okul, kamu kurumlarının yanı sıra velilerin de destek vereceği belirtildi.
Yolcu taşımacılığı ve şoför esnafının trafikte uyması gereken kurallar, firmaların bulundurması gereken evraklarla ilgili sunumun ardından Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürü Veysi Güney, yapılması gereken konuları anlattı.
KORSANA İZİN VERİLMEYECEK
Güney, Batman Belediyesi, Trafik Şube Müdürlüğü, Jandarma ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile orta çalışarak kesinlikle korsan taşımacılığa izin verilmeyeceğini, bundan dolayı firmaların da yönetmeliğe uyarak gerekli belgelerin yanı sıra trafik işaret ve işaretçilerine, trafik kurallarına uymalarını, fazla yolcu almamalarını, kurumlarla sürekli irtibat halinde bulunmaları gerektiğini söyledi.
FİRMALARA UYARI!
Güney: “Çocuklarımız için iyi kaliteli servis taşımacılığı yapılması adına bir araya geldik. Korsan taşımacılığının önüne geçmek, velilerin sorunlarına çözüm arayışı için toplantı yapıldı. Kurumlarımızla öğrenci taşımasına yönelik sıkı bir denetim yapacağız. Kesinlikle yönetmeliğe aykırı hareket edilmesi halinde bunlara müsaade etmeyeceğiz. İleriki zamanlarda tekrar bir araya geleceğiz” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok