BATMAN İÇİN ÇOK KRİTİK KARARLAR
BATMAN İÇİN ÇOK KRİTİK KARARLAR
İl Pandemi ve İl Hıfzıssıha Kuruluna başkanlık yapan Vali Hulusi Şahin, önemli açıklamalarda bulundu. Alınan yeni kararlara göre Elma sokağı, Alo Tevşo ve Tabla başı güzergahları kapatılıyor.
İşte Vali Şahin’in açıklamaları; “Yaptığımız değerlendirmelerde Batman’da ciddi bir dalgalanma olduğunu gördük. İlk haftalarda vaka sayılarında iyi noktadaydık ama son haftalarda yeniden bir yükselişin olduğu ve trend de çıkış yönünde. Türkiye genelinde hastalığın gevşemeye başladığına yönelik süreç Batman’da rehavete neden olduğunu söyleyebiliriz. Bizim pik noktamız henüz oluşmadı. Vaka sayımız gün geçtikçe artıyor. Radikal kararlar almaya mecbur kalıyoruz. Şehrin ana arterlerinde Gülistan caddesi ve Turgut Özal bulvarında özellikle iftar saati sonrası yoğunluğun olduğu ve sosyal mesafeye uyulmadığını gözlemliyoruz. Bunun dışında Alo Tevşo pazarı, Tabla başı ve Elma sokağında da yoğunlukları sizler zaten yazıyorsunuz. Vatandaşlarımızın bu rahatlığı bizi daha zor günlere sevk ettiriyor. Arkadaşlarımızın tavsiyesi doğrultusunda yeni kararlar almak zorunda kaldık.”
Şahin, şöyle devam etti; “Bu hususta Cudi mahallesinde de bir yoğunluk var. Bu mahallemiz için de karar aldık. Özellikle Alo Tevşo ve Elma sokağında bu şekilde devam edilemeyeceğinden esnafın da aldığı ürünleri göz önünde bulundurarak Pazartesi’ye kadar elindeki ürünü bitirmesini bekleyeceğiz. Pazartesi’den sonra o bölgelerle birlikte Tabla başını 5 gün süreyle kapatacağız. Eğer Cumartesi ve Pazar günü esnaflar tedbirlere tam manasıyla uyarsa kararımızı yeniden gözden geçiririz. Ayrıca Cumartesi’den itibaren Gülistan caddesi ve Turgut Özal bulvarını saat 20.00 ila 03.00 arasında yaya trafiğine kapatıyoruz. Aynı şekilde Cudi mahallesinim ana caddesi Cizre bulvarını da kapatıyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 02Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 03Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 04BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 05BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 06EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 07ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 08KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 09BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 10Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 11YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 12METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 13GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 14VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 15VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ




Henüz Yorum yok