İŞ İNSANI KURT “ŞEFFAF YÖNETİM GÜVENİ GETİRİR”
Toplumsal Birliktelik Grubu’nun Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) başkan adayı Ferdi Kurt’un aday tanıtım lansmanı, Batman’daki Ramada Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Ferdi Kurt, lansmanda şeffaf yönetim, ortak akıl ve güçlü ekonomi mesajları verdi. Kurt, “Hesap veren ve ulaşılabilir bir BATSO inşa edeceğiz” dedi.
''BATMAN'IN GÜCÜ BİRLİK VE ORTAK AKILDIR''

İş insanları, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri, gazeteciler ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda, Ferdi Kurt’un projelerini içeren lansman videosu izletildi. Programda konuşan Kurt, yalnızca bir adaylık açıklaması yapmadıklarını belirterek birlik ve ortak akıl vurgusu yaptı. Kurt, “Bugün burada birlikte üretmenin, büyümenin, aynı şehirde omuz omuza yürüyebilmenin iradesini ortaya koymak için bulunuyoruz” dedi. Batman’ın gerçek gücünün birlik ve beraberlikten geldiğini ifade eden Kurt, “Asıl güç; birbirine güvenen insanlarda, aynı şehir için dertlenen yüreklerde ve ortak akıl etrafında birleşebilen vicdanlardadır” ifadelerini kullandı. BATSO’yu sadece resmi işlemlerin yürütüldüğü bir kurum olarak görmediklerini belirten Kurt, “Esnafın kapısını rahatça çalabildiği, gençlerin fikrini özgürce söyleyebildiği, kadın girişimcilerin cesaret bulduğu ve sanayicinin çözüm alabildiği bir BATSO hedefliyoruz” diye konuştu. Şeffaf yönetim anlayışını ön planda tutacaklarını belirten Kurt, “Hiç kimsenin kendini dışarıda hissetmediği, her meslek grubunun söz sahibi olduğu, hesap veren ve ulaşılabilir bir BATSO inşa edeceğiz” dedi. Batman’ın ekonomik potansiyeline de dikkat çeken Kurt, lojistik, ihracat, tarım ve turizm alanlarında büyüyen bir şehir hedeflediklerini söyledi. Konuşmasında ortak yönetim anlayışına değinen Kurt, iş dünyası, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerle ortak akıl masaları kuracaklarını ifade etti. “Batman’da kal, Batman’da kazan” sloganını yineleyen Kurt, gençlerin başka şehirlerde iş aramak zorunda kalmadığı bir kent hedeflediklerini kaydetti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok