
Beklenen Katılım
Beklenen Katılım
Bir süre önce HDP’den istifa eden Kozluk ve Bekirhan belediye başkanları, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının ardından rozet takarak Ak Parti’ye geçtiler.
SÖYLENTİLER DOĞRU ÇIKTI
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndaki hitabının ardından partiye katılımlar gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde HDP’den istifa eden ve bir süredir Ak Parti’ye geçecekleri şeklinde söylentiler dolaşan Batman'ın Kozluk İlçe Belediye Başkanı Ayhan Eren ile Bekirhan Belde Belediye Başkanı Fırat Karabulut, AK Parti'ye katıldı. 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde HDP'den Kozluk Belediye Başkanı Seçilen Ayhan Eren ile Bekirhan Belde Belediye Başkanı seçilen Fırat Karabulut, HDP ile düşünce uyuşmazlığı yaşadıklarını gerekçe göstererek bir süre önce partiden istifa etmişlerdi. Belediye başkanları, Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde rozet takarak AK Parti'ye geçti. Eren ile Karabulut'un rozetlerini AK Partili eski Bakan ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki taktı.
AK Parti'ye geçen Kozluk Belediye Başkanı Eren ile Bekirhan Belde Belediye Başkanı Karabulut, hedeflerinin ilçe ve beldelerine hizmet götürmek olduğunu belirtti. Ayhan Karabulut, “Ankara Ak Parti genel merkezinde halkımıza hizmet yolunda en büyük adımı atmış bulunmaktayız. İlçemize hizmet için bütün sözü ve yetkiyi aldık. Milletimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 02AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 03Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 04Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 05Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 06İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 07Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 08Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 099 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 10Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 11Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 12Can Dostlarımız Güven İçinde
- 13KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 14UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 15KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
Henüz Yorum yok