
Afet koordinasyon toplantısı yapıldı
Afet koordinasyon toplantısı yapıldı
Sel felaketi nedeniyle yürütülen çalışmalar Vali Ekrem Canalp başkanlığında gerçekleştirilen Afet Koordinasyon Toplantısı’nda masaya yatırıldı.
Toplantıya; Vali Yardımcıları Murtaza Ersöz, Mustafa Caner Culukar, Şükrü Alperen Göktaş ve Muhammed Yılmaz ile kamu kurum müdürleri katıldı.
Toplantıda, kamu kurumlarının koordineli bir şekilde yürütmüş olduğu çalışmalar ele alınarak değerlendirildi. Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğünce 4 bin 420 hanede su kanalı tahliyesi, bodrum temizlemesi, 930 hanede çamur ve balçıktan temizleme çalışması yapıldı, 19 park temizlendi, 211 bodrum ve bahçe ilaçlandı. Seyitler Mahallesi Yeşilmar önündeki menfez temizlenerek borular değiştirildi.
1387 HANEYE 8 MİLYON 979 BİN YARDIM
Selden etkilenen 1387 haneye 8 milyon 979 bin 000 Türk Lirası nakdi yardım yapıldı. Bu kapsamda 1666 hane ziyaret edilmiş, 617 hanenin iç ve dış temizliği Vefa Destek Grubu tarafından yapılmış ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uzmanları tarafından 533 kişiye sosyal ekonomik destek sağlanmıştır. Ayrıca sel felaketi nedeniyle kapalı köy yolları İl Özel İdare ekipleri tarafından açılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Hasar tespit ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 17 mahalle 8 binanın ağır hasarlı, 9 bina acil yıkılması gerektiği ve 190 binanın da az hasarlı olduğu tespit edildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 02BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 03İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 04Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 05Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 06Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 07AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 08JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 09TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 10DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 112 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 12BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 13MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 14AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 15Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
Henüz Yorum yok