BİR PARK DAHA HİZMETE HAZIR
BİR PARK DAHA HİZMETE HAZIR
Batman Belediyesi, Çamlıtepe Mahallesi 4057. Sokakta bulunan boş araziyi semt sakinlerinin dinlenebileceği bir alana kavuşturdu.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanan yaklaşık 3,5 dönüm arazi üzerinde yapılan parkın içerisinde yürüyüş alanları, aydınlatma direği, çimlendirilmiş bölümler, mahalle sakinlerinin oturup dinlenebileceği kamelya, ağaçlandırılmış bölümlerle parkın estetiğine uygun çöp kutuları yer alıyor.
Batman Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğünün konuya ilişkin açıklaması şöyle; Daha fazla yeşil alan kazandırmak için yapılan çalışmalarda, Belediyemize ait boş arazileri değerlendiren ekiplerimiz, vatandaşların dinlenebileceği, çocukların oynayabileceği yeşil alanların artırılması için çalışmalarını hızlandırdı.
Belediye yetkilileri, kent merkezinde kişi başına düşen yeşil alan sayısını artırmayı hedeflediklerini, vatandaşların rahatlıkla dinlenip, dolaşabileceği ve sosyalleşmeye büyük katkı sağlayan parkların her geçen gün artacağının müjdesini verdi.
Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Batman genelinde bulunan tüm parkların kapalı olmasından dolayı yeni yapılan parkın, salgının bertaraf edilmesinden sonra vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’nden Yeşil Vatan Seferberliğine 500 Fidanlık Katkı
- 02VALİ CANALP, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
- 03FEN İŞLERİ EKİPLERİNDEN YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI
- 0412 PERSONELLE MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ
- 05Tiryaki, "Batman işsizlikte ilk sıralarda”
- 06ARAÇ KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
- 07“BU BİR TASARRUF DEĞİL, EMEK SÖMÜRÜSÜDÜR”
- 08BERLİN’DE BARIŞ VE GERİ DÖNÜŞ ZİRVESİ
- 09BELEDİYEDEN EVLENECEK ÇİFTLERE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 102 BİN 250 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 11HASANKEYF’TE İŞYERLERİNİN TAPULARI SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
- 12GENÇ MÜSİAD’TAN GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ
- 13Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 14Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 15BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI




Henüz Yorum yok