Petrolspor altyapı kararı durduruldu!
Petrolspor alt yapısının kapanma kararının ardından elini taşın altına koyan, Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi, kapatmayı durdurdu. Ankara'da TP Genel Merkezini ve ilgili bakanlıkları mesken tutan Hamidi'in bu başarısı her kesim tarafından büyük takdir topladı.
Alt yapısının kapanma kararının ardından ödeneği de kesilen Petrolspor kulübü için Ankara’da girişimlerde bulunan AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, kapatmayı durdurdu ve ödeneğin tekrar çıkarılması için Ankara'da TP Genel Merkezini ve ilgili bakanlıklarla görüştü.
HAMİDİ MÜJDELİ HABERİ VERDİ
Hamidi müjdeli haberi vererek şunları söyledi: “Petrolspor kulübünün TP tarafından sağlanan alt yapı imkanlarının sonlandırılması kararı, tüm Batman’da üzüntüye ve endişeye sebebiyet vermişti. Zira petrolle anılan ve huzurlu bilinen Batman’da Petrolspor kulübü şehrimizin kulübü ve sembolüdür. 1960 yılından beri ilimize spor alanında önemli bir üstlenerek Batman ve ülke sporuna hizmet eden, on binlerce gencimizin spor yapma imkanı bulduğu, halen ağırlıklı olarak dar gelirli aile çocukları olmak üzere 8-18 yaş aralığında 7 dalda bin 200 sporcunun spor eğitimi aldığı, bir çok milli oyuncunun yetiştiği ve bir kısmının halen süper ligde ve milli takımda görev alıp şampiyonluklar elde ettiği Petrolspor Kulübü TP’nin bugüne kadar sağladığı tesis, salon imkanları ve nakdi destekleriyle varlığını sürdürebilmektedir. Sosyal sorumluluk anlayışıyla sağlanan bu takdire şayan desteklerin, Batman’ın bir huzur şehri olarak anılmasında önemli bir rol üstlendiği inkar edilmeyecek bir gerçektir. Bu itibarla, Batman için çok önemli bir yeri olan Petrolspor kulübün varlığını sürdürebilmesi için bugüne sağlanan altyapı imkanlarının devam ettirilmesiyle ilgili olarak Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı nezdinde gerekli girişimlerde ve görüşmelerde bulunduk. Üzüntülerimizi, endişelerimizi, taleplerimizi ve duyarlılıklarımız başta Sayın Bakanımız Berat Albayrak olmak üzere ilgili mercilere illettik. Halkımızın temsilcisi olarak ilettiğimiz bu haklı talebimiz olumlu karşılanmış, Petrolspor kulübüne bugüne kadar sağlanan desteklerin devamı yönünde karar alınmış ve Batman Bölge Müdürlüğümüze iletilmiştir. Bu önemli kararın halkımıza hayırlı olmasını yürekten diliyorum. Her zaman Batman’a ve Batmanlılara yönelik haklı taleplerin ve hassasiyetlerin takipçisi olmaya ve Petrolspor kulübümüzün yanında olup destekçisi olmaya devam edeceğiz. Ayrıca TP Batman Bölge Müdürlüğümüzde çalışan tüm kardeşlerimizin hak ve taleplerini de takip etmekteyiz. Hülasa Batman için her yönüyle sorumluluğumuzun gereği olarak kararlı ve titiz bir çalışma içindeyiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla her sıkıntının üstesinden geliyoruz. Halkımızın destekleriyle güzel hizmetlere vesile olmaya devam edeceğiz inşallah.”
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok