RESEPSİYON RENKLİ GEÇTİ
CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU RENKLİ GEÇTİ
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında İlimizde düzenlenen etkinlikler; Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru ŞAHİN’in ev sahipliğinde verilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kabul töreni ile son buldu.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü fuaye salonunda pandemi tedbirleri dikkate alınarak gerçekleştirilen kabul törenine; Şahin çiftinin yanı sıra, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Üniversitesi Rektörü İdris Demir, Batman Eski Milletvekillerinden Faris Özdemir, Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Başkaya, İl Genel Meclisi Başkanı, kamu kurum yöneticileri, Emniyet ve TSK mensupları, siyasi parti yöneticileri, il genel meclis üyeleri, STK ve meslek odaları temsilcileri, muhtarlar, gaziler, şehit yakınları, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
TÜM MASALARI DOLAŞTILAR
Vali Hulusi Şahin, eşi Ebru Şahin ile birlikte masaları tek tek dolaşarak davetlilerin bayramlarını kutladılar. Cumhuriyeti 98. kuruluş yıl dönümünde davetlileri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Vali Şahin, gündüz havanın yağmurlu olmasından dolayı Cumhuriyet Bayramı kutlama programını kısa tutuklarını ifade ederek, “Ama Cumhuriyetimizin ateşi, coşkusu ve sevinci hiçbir şekilde kalbimizde azalmaz. Yağışa rağmen öğrencilerimiz ve gençlerimiz alanı doldurmuştu” diye konuştu. Bölücü terör örgütünün son 40 yıldır çektirdiği zulümden en fazla zarar görenin bölge halkı olduğunun altını çizen Şahin, “Bu yolda canlarımızı kaybettik, ekonomik bedeller ödedik. Ama hiçbir şey bizi yolda geri döndüremez. Ülkemizde huzur ve barış içerisinde yaşayalım. Bu ay yıldızlı bayrağın altında geleceğe umutla bakalım.
Büyüyelim gelişelim. Bölgenin huzur, istikrar ve refah merkezi olalım. Yeter ki, Türkiye güçlü olsun. Türkiye sadece kendi coğrafyasında değil, diğer coğrafyalarda da mazlumların sesi olacak. Bunun için güçlü bir ekonomiye ve güçlü bir savunma sanayiye ihtiyacımız var. Çok çalışacağız, tek amacımız olan muasır medeniyetler seviyesine çıkacağız. Bu rota üzerinde yürüyeceğiz, yürümeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok