
İŞ-KUR’DAN ENGELLİLERE SEMİNER
Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 2022 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) öncesinde engellilere yönelik bilgilendirme semineri yapıldı.
Seminer, Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde görevli İş Koçları Sinan Macit ve Semire Tadik tarafından verildi. Seminerde EKPSS öncesi başvuru koşuları, sınav kapsamı, tercih ve yerleştirme usulleri hakkında detaylı bilgi verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, “İş Kulübümüz uzmanları tarafından dez avantajlı gruplar başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza bilgilendirme ve yönlendirme seminerleri verilmektedir. Bu seminerler aracılığı il iş hayatına yeni katılacak olan geçlerimize ve dezavantajlı gruplara yönelik, iş arama kanalları, mülakat teknikleri, öz geçmiş hazırlama vb. konularda grup eğitimleri verilerek sertifikasyon çalışması yürütülmektedir.
Bununla birlikte engelli, eski hükümlü şönim yararlanıcıları, madde bağımlısı olup rehabilite edilen gruplara yönelik özel çalışmalar yürütülmektedir. Bugün uzman arkadaşlarımız tarafından 2022 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) girecek olan engellilere yönelik bilgilendirme semineri düzenlenerek bu gençlerimizin daha donanımlı ve bilgi sahibi olarak sınava girmelerine olanak sağlamaya çalıştık.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 02JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 03TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 04DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 052 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 06BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 07MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 08AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 09Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 10Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 11Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 12İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 13Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 14Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 159 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
Henüz Yorum yok