HÜDA PAR’DAN ‘SEÇİM MİTİNGİ’NE DAVET
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Pazar günü yapılacak ‘Büyük Seçim Mitingi’ne HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılacağını belirterek, tüm Batman halkını mitinge katılarak adaylarına destek olmaya davet etti.
Seçime girecekleri her yerde, tüm belediyelerde ve encümen seçimlerinde hedeflerinin seçimi kazanmak olduğunu belirten Şahin, “Başta Batman Belediye Başkan adayımız sayın Serkan Ramanlı olmak üzere ilçe ve belde adaylarımız, teşkilatlarımız ve üyelerimiz ‘HÜDA PAR Belediyeciliğinde’ halkımızın neler kazanacağını anlattılar ve anlatmaya devam ediyorlar.
Hedefimiz Batman ve ilçeleri ile beldelerinde belediyeleri kazanmak ve halkımızı belediyecilikte çığır açacak, şehrin kronikleşen sorunlarına çözüm üretecek, HÜDA PAR’ın dürüst, emin, çalışkan kadrolarıyla ve ‘halkın belediyesi’ anlayışıyla tanıştırmaya kararlıyız” dedi. Pazar günü yapacakları ‘Büyük Seçim Mitingi’ ile ilgili bilgi veren Şahin, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere hazırlık çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirterek, “Bu kapsamda 24 Mart Pazar günü saat: 14.00’te Kültür Mahallesi Kültür Camii Yanı’ndaki alanda Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu ve Batman Milletvekilimiz ve Batman Belediyesi Başkan adayımız sayın Serkan Ramanlı ve diğer adaylarımızın katılımıyla mitingimizi gerçekleştireceğiz. Başta değerli basınımız olmak üzere, tüm STK temsilcileri, kanaat önderleri, muhterem âlimlerimiz, kadın-erkek, yaşlı-genç her kesimden halkımızı mitingimize davet ediyoruz. Mitingimizin hayırlara vesile olmasını ve bayram havasında bir seçim geçirmek dileğiyle halkımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 02İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 03BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 04NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 06VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 07GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 08SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 09BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 1127 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 12AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 15Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club




Henüz Yorum yok