OSB İLE BEŞİRİ YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali Ekrem Canalp, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi ile Beşiri ilçesi arasında yapımı süren 6,6 kilometrelik yolda incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
İncelemeler sırasında Vali Canalp’e, Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Cem Durmuş ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti. İncelemeler sırasında yürütülen çalışmalara ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Canalp, projenin bölge ulaşımı ve sanayi altyapısı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, modern standartlara uygun şekilde inşa edilen yolun, bisiklet yolları, yan yollar ve aydınlatma sistemleriyle birlikte güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunacağını ifade etti.
Batman’ın ulaşım ağını güçlendirecek projeler kapsamında Hasankeyf yolunun hizmete alındığını ifade eden Vali Canalp, Beşiri yolunun kısa sürede tamamlanacağını ve Diyarbakır yolunun da yıl sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti. Yolun tamamlanmasıyla birlikte OSB ve planlanan ikinci lojistik kente erişimin kolaylaşacağını ifade eden Vali Canalp, çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü, yolun tamamlanmasıyla hem ulaşım güvenliğinin artacağını hem de ekonomik faaliyetlerin ivme kazanacağını vurguladı. Batman’ı çepe çevre saran yol ağının hepsinin bu sene sonu itibariyle biteceğini belirten Vali Canalp, “Batman'ın on yıllardan beridir konuşmuş olduğu o konular Batman'ın gündeminden düşecek güvenli, kaliteli yol ağıyla Batman'ı sarmış olacağız” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok