Uçak seferleri için kente geldiler!
Uçak seferlerinin artırılması için THY heyeti Batman’daydı
Vali Erkem Canalp ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’da mevcut uçak seferlerinin artırılması için yürütülecek çalışmaları görüşmek üzere Batman'a gelen Türk Hava Yolları heyeti ile Valilik toplantı salonunda bir araya geldi.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Batman Hava Limanı Müdürü Tacettin Turgut’un Batman’ın sosyo-ekonomik yapısı, kültür, turizm, sağlık, eğitim, sanayi ve ticaret potansiyeline ilişkin bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda; Batman’dan İstanbul ve Ankara’ya uçak seferlerinin artırılmasının yanı sıra İzmir ve Antalya’ya uçak seferlerinin başlatılması konusunda yürütülecek çalışmalar ele alınarak görüşüldü. Sunumun ardından, THY heyetini Batman’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Canalp, Batman’da çok canlı bir ticaret ve sosyal hayatının olduğunu, hayata geçirilecek yeni sanayi alanları ile birlikte Batman’ın bölgenin üreten kenti olacağını, bu anlamda kentin metropol kentlerle olan ticari, kültürel ve sosyal ilişkinlerin canlı tutulması için uçak seferlerinin artırılmasının elzem olduğunu ifade etti.
THY Yurtiçi Satış Müdürü Aşkın Cantimur, THY’nin son yıllarda uçak filosunun genişletildiğini, şu anda 470 uçak ile dünyanın sayılı hava yolları şirketleri arasında yer aldığını belirterek, THY olarak iştiraklerimizle birlikte Batman’ın bu yüksek potansiyeline göre uçak seferlerinin artırılması ve İzmir ve Antalya’ya sefer düzenlenmesi taleplerini değerlendirmeye alacaklarını ifade etti. Milletvekili Nasıroğlu ise geçen hafta Vali Ekrem Canalp ile birlikte THY Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürünü ziyaret ettiklerini belirterek, THY yetkililerinin en kısa sürede aksiyon alarak, Batman’a heyet göndermelerinden dolayı, kendilerine teşekkür etti. Toplantıya; Vali Ekrem Canalp'in yanı sıra Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, THY Yurtiçi Satış Başkanı Aşkın Cantimur, THY Yurtiçi Satış Koordinatörü Cüneyt Doğruer, THY Diyarbakır Anıl Mercan, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile ilimizde faaliyet gösteren STK ve oda başkanları katıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI
- 02BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ, “ESNAF DESTEKLENMELİDİR”
- 03KONUTTA BATMAN KURA TARİHİ BELLİ OLDU
- 04ÖZ BELEDİYE-İŞ’TEN KIŞ MESAİSİNDEKİ İŞÇİLERE DESTEK MESAJI
- 05Yılmaz, “CMK Avukatlarının ücretleri güncel koşullara uygun değil”
- 06Başkan Kaplan, Esnafa E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2027’ye Ertelendi
- 07KARLA MÜCADELEDE 105 TON TUZ VE KUM KULLANILDI
- 08EKMEN, “GELİR DAĞILIMINDAKİ UÇURUM DERİNLEŞİYOR”
- 09Çevre Gönüllülerinden yaban hayvanları için duyarlılık çağrısı
- 10ODUNCU: BU BİR DOĞA OLAYI DEĞİL, YÖNETİM KRİZİ
- 11BELEDİYE OTOBÜSLERİNE ZAM
- 12EKİPLER YENİ YILA SAHADA GİRDİ
- 13BESO’DAN ALİKANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 14DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
- 15E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 2027’YE ERTELENDİ




Henüz Yorum yok