'Batman' uyuşturucuya savaş ilan etti
'Batman' uyuşturucuya savaş ilan etti
Batmanlı bir grup vatandaş, metruk binaları gezerek uyuşturucu müptelalarına ve satıcılarına uyarılarda bulundu.
Batman’da uyuşturucu satıcısı ve müptelalarının artmasına tepki gösteren ve çoğu esnaf olan vatandaşlar, gruplar halinde metruk binaları gezerek, madde bağımlılarına uyarılarda bulundu. Mahallelerinde uyuşturucu satımı ve kullanımına izin vermeyeceklerini belirten vatandaşlar, metruk binaların yıkılmasını istedi.
METRUK BİNALAR YIKILSIN
Batman’da, güvenlik güçlerinin özellikle de okulların açılmasından bu yana yoğun çabalarına rağmen, uyuşturucu satımı ve kullanımının yüksek olduğunu ileri süren vatandaşlar, hem güvenlik güçlerine destek olmak hem de bunun önüne geçmek amacıyla kolları sıvadı. Kısmet Mahallesi’nde bir araya gelen ve çoğu esnaf olan vatandaşlar, uyuşturucu satıcısı ve müptelalarına adeta savaş açtı. Vatandaşlar, 10-15’erli gruplar halinde, mahallede uyuşturucu kullanıldığını tespit ettikleri metruk binalara girerek, gençleri uyardı.
MÜPTELALARA SERT UYARI
Bankalar Caddesi 703. Sokak’ta bulanan ve 2 kez yanarak kullanılamaz hale gelen 5 katlı metruk binaya da giren vatandaşlar, burada da uyuşturucu müptelası 2 şahısla karşılaştı. Şahıslara sert uyarılarda bulunan vatandaşlar, bir daha karşılaşmaları durumunda kendilerini polise teslim edeceklerini söyledi. Binadaki duvar yazıları da buradaki uyuşturucu kullanımın ciddiyetini gözler önüne serdi.
MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK
Uyuşturucu karşıtı vatandaşlar, gençlerin metruk binalarda eroin, kokain ve esrar gibi maddeler kullandığını belirterek, bundan rahatsız olduklarını, çocuklarını bakkala bile gönderemediklerini ve binaların yıkılmasını istedi. Sokaktaki 10-12 yaşlarındaki bazı çocukların bile uyuşturucu kullandığına dikkat çeken vatandaşlar, zaman zaman toplanarak, uyuşturucunun önüne geçmek için mücadelelerine devam edeceklerini vurguladı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞİDDETE KARŞI ‘YAŞAM NÖBETİ’
- 02ENGELLİLERE ÖTV MUAFİYETİNDE YENİ DÜZENLEME
- 03OKULLAR KORKU DEĞİL, GÜVEN ÜRETMELİDİR
- 04OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 05TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 06WORLDMAR AVM 20. YILINI KUTLADI
- 07"SUSMADIM" OKURLA BULUŞUYOR
- 08EZİDİLERLE BAYRAM BULUŞMASI
- 09YILMAZ “DERHAL ÖNLEM ALINMALI”
- 10EĞİTİMDE ŞİDDET ALARMI : BATMAN’DA SERT TEPKİ
- 11KORİK’TE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 12EĞİTİMDE ALARM : ÖĞRETMENLER HEDEF Mİ OLUYOR? BATMAN’DA İŞ BIRAKMA EYLEMİ
- 13DOĞA İÇİN KRİTİK EĞİTİM TOPLANTISI
- 14GAZETECİ TUNÇ'TAN "SUSMADIM" KİTABI
- 15"Okul güvenliği Türkiye’nin bir numaralı gündemidir"




Henüz Yorum yok