İl spor güvenlik kurulu toplantısı gerçekleştirildi
İl spor güvenlik kurulu toplantısı gerçekleştirildi
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya; Vali Şahin’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Astan, Spor Güvenliği Büro Amirliği Temsilcileri, TFF, ASFK ve Batman Petrolspor temsilcileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Şahin, ilimizde düzenlenecek olan sportif müsabakaların sağlıklı bir şekilde yönetilmesi için ilgili kamu kurum ve kuruluşların koordineli bir şekilde çalışmalarının önemli olduğunu belirterek, “Müsabakaların sağlıklı bir biçimde yapılması sorumluluğu, kolluk güçlerinin yanında kulüplerimizin, hakemlerin, ilgili kurumların ve taraftar temsilcilerinin uhdesindedir. Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğinde önümüzdeki sezon huzurlu bir biçimde geçecektir” diye konuştu.
Spor Güvenliği Büro Amirliği temsilcileri tarafından önümüzdeki sezonda alınması gereken önlemlere ilişkin yapılan sunumun ardından toplantıda; 01 Eylül 2019 Pazar günü Batman Yeni Şehir Stadı’nda Batman Petrolspor ile 1954 Kelkit Belediyespor takımları arasında oynanacak maç öncesi alınacak tedbirler görüşüldü.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok