KOZLUK’UN CAMİLERİ MİS GİBİ OLDU
KOZLUK’UN CAMİLERİ MİS GİBİ OLDU
Batman Belediyesi, kent merkezinde gerçekleştirdiği ibadethane temizlik çalışmalarını ilçe merkezlerine de yaydı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in yönlendirmesiyle başlanan projeye Beşiri, Hasankeyf, Sason’un ardından Kozluk ilçesinde devam edildi.
Vatandaşların ibadetlerini temiz ve hijyenik bir ortamda yapabilmelerine olanak sağlayan Batman Belediyesi, ibadethane temizlik aracıyla ilçelerde bulunan tüm cami, mescit ve Kur’an-ı Kerim kurslarının halılarını gül kokulu deterjanla yıkayıp, dezenfekte ediyor.
İbadethane Dezenfekte ve Temizlik aracıyla halıları yıkanan camilerin mis gibi kokmasını sağlayan Batman Belediyesi, ilçe sakinlerinin takdirini kazanıyor.
Hazo Kalesi ve mesire alanlarıyla tanınan, eskilerin Şehr-i Zor olarak bildiği Kozluk ilçesindeki camileri temizleyen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü; Abdülhamit Camii, Çarşı Camii, Nurullah Bey Camii, İbrahim Bey Camii, Rahmet Camii, İslam Bey Camii, Hazreti Hamza Camii, Güneşli Camii, Hazreti Bilal Camii, Vahdet Camii, Nur Camii, Yeni Camii, Hicret Camii, Zeynel Abidin Camii, Medine Camii, Çaybaşı Camii, Hasan Hüseyin Camii, Hazreti Ömer Camii, Seyit Camii, Bereket Camii, Yeşiltepe Camii, Tepeüstü Camii, Kavaklı Camii, Beşevler Camii, Ebubekir Camii, Yatılı Kur’an-ı Kerim Kursu ve Hicret Camii olmak üzere toplam 27 cami ve Kur’an-ı Kerim kursunun halılarını temizleyip dezenfekte etti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok