PETROLSPOR GÜREŞ TAKIMI KAZA YAPTI
BAŞ ANTRENÖR KAY HAYATINI KAYBETTİ
Amasya- Çorum kara yolunda Batman Petrolspor güreş takımı sporcularını taşıyan midibüs, şarampole devrildi. Kazada Güreş Takımının başarılı Baş Antrenörü İbrahim Halil Kay hayatını kaybetti. Acı haber TPAO ve spor camiasında büyük üzüntü yarattı.
.jpg)
BAŞ ANTRENÖR KAY YAŞAMINI YİTİRDİ, SPORCULAR YARALI
Kaza saat 09.30 sıralarında Amasya-Çorum kara yolunun, Çavuş köyü mevkisinde meydana geldi. Türkiye Petrolleri güreş takımı sporcularını taşıyan midibüs, şarampole devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Kazada Güreş takımının başarılı Baş Antrenör 39 yaşındaki İbrahim Halil Kay hayatını kaybederken, 15 sporcu da yaralandı. Yaralı sporcular, kaza yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahaleleri sonrası ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan acı haberi duyan TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir de Amasya’ya hareket etti.
KAY, 15 YILDIR TAKIMIN BAŞINDAYDI
15 Yıldır Petrolspor Güreş Takımının Baş Antrenörlük görevinin yanı sıra TPAO Batman Bölge Müdürlüğü Sosyal İşler Şefi olarak da görev yapan İbrahim Halil Kay, 4 çocuk babasıydı. Görev süresinde yaklaşık 50 sporcuyu Milli Takıma kazandıran Kay, spor camiasında da sevilen bir isimdi. Kariyerinde onlarca kupası ve yetiştirdiği yüzlerce genç sporcusu bulunan Kay’ın cenazesi, Amasya’dan getirilerek, Batman’da toprağa verilecek.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEYH SÜLEYMAN BAĞDU DAVASI KARARA BAĞLANDI
- 02Batman Çayı’na giren 2 çocuktan biri boğuldu
- 03ŞEHİR GİRİŞLERİNDE ÇEVRE VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
- 04TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 05CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A PETROLSPOR FORMASI
- 06TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN EĞİTİMDE ŞİDDET UYARISI
- 07SAĞLIKTA ŞİDDETE KARŞI ORTAK ÇAĞRI
- 08ANAVATAN PARTİSİ’NDEN TURGUT ÖZAL’A YILDÖNÜMÜNDE ANMA
- 0915 TEMMUZ DERNEĞİ’NDEN BATMAN’DA BİRLİK MESAJI
- 10ŞİDDETE KARŞI ‘YAŞAM NÖBETİ’
- 11ENGELLİLERE ÖTV MUAFİYETİNDE YENİ DÜZENLEME
- 12OKULLAR KORKU DEĞİL, GÜVEN ÜRETMELİDİR
- 13OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 14TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 15WORLDMAR AVM 20. YILINI KUTLADI




Henüz Yorum yok