ÖLÜME DİRENDİ VE KAZANDI
Yüksekten düşen çocuk Batman Eğitim Araştırma Hastanesinde sağlığına kavuştu
Yüksekten düşen çocuk Batman Eğitim Araştırma Hastanesinde sağlığına kavuştu. 25 gün akciğer makinesine bağlı takip edilen 6 yaşındaki Yasin Bağata, 35 günlük zorlu sürecin ve mücadelesinin ardından sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.
4 METRE YÜKSEKTEN DÜŞTÜ
Tedavi sürecini başarılı bir şekilde yürüten Çocuk Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Sinan Yavuz, “6 yaşında erkek hasta 4 metre yüksekten düşme sonrasında yoğun bakım ihtiyacı olması nedeniyle Şırnak’tan sevk alındı. Hasta şuuru kapalı akciğer makinesine bağlı olarak yoğun bakımımıza kabul edildi. Kafa içi kanaması ve kırıkları olan hasta çocuk yoğun bakımda en son bilimsel veriler ve teknikler kullanılarak yaklaşık 25 gün akciğer makinesine bağlı olarak takip edildi ve 35 günlük zorlu sürecin ardından hastamız annesinin kucağında sağlıklı bir şekilde taburcu edildi. Hastamızın takibinde zaman zaman çok zorlu süreçler yaşadık, bazen çıkmaza girdiğimizi de hissettik ama hiçbir zaman umut kaybetmeden tedavisine desteğine devam ettik. Sonucunda da bu mutlu tablo ile evine gönderebildik. Hastamızın iyileşmesinde çocuk yoğun bakımda çalışan çocuk hastalıkları uzman doktor arkadaşlarımızın, beyin cerrahi uzmanlarımızın, hemşirelerimizin, fizik tedavi ekibimizin, temizlik ve klinik destek personelimizin büyük katkısı olmuştur. Hepsinin özverili çalışmaları ile bu güzel sonucu alabildik. Bizlere ihtiyacı olan hastalara en güzel şekilde müdahale edebilmemiz için bu imkanları sağlayan hastane yöneticilerimize ve il sağlık müdürümüze teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.
“BANA BİR DÜNYA BAĞIŞLADILAR”
Oğluna kendi çocuklarıymış gibi sahip çıkıldığını belirten anne Ayşe Bağata, “ Oğlum Yasin düştüğünde yaşayamaz diye çok korkmuştum. Dünyam başıma yıkılmıştı ve çok umutsuzdum. Yasinim Batman Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Servisinde akciğer makinesine bağlıydı fakat ona öyle güzel bakılıyordu ki, bu durum umudumu yeşerttmişti. 35 günün sonunda sağlıklı bir şekilde oğlumu kucağıma verdiklerinde bana bir dünya bağışladılar. Çocuğumun hayatını önce Allah’a sonra da oğluma bakan başta doktoru Sinan Yavuz’a ve tüm sağlık ekibine borçluyum. Hepsinden Allah razı olsun. “ dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 02Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 03Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 04Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 05DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 06HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 07BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
- 08Batman Olay Gazetesi 10. Yayın Yılına Girdi
- 09HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
- 11ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
- 12BATMAN SONSÖZ GAZETESİ 13. YAYIN YILINA GİRDİ
- 1342 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI
- 1440 BİN KOŞAN TAVUK DAĞITILDI
- 15“BARAJ, GÖLET VE KANALLARA GİRMEK ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR”




Henüz Yorum yok