ÇEVRE YOLU TEMİZLİĞİNDE 4 KAMYON ÇÖP TOPLANDI
Batman Belediyesi, çevre yollarında bugüne kadar yapılan en kapsamlı temizlik çalışmasını gerçekleştirdi.
Batman Valisi ve Belediye Başkan V. Ekrem Canalp’in talimatıyla harekete geçen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, Batman-Kozluk yolu Üçyol mevkii, Beşiri yolu Organize Sanayi Bölgesi, Örmegöze Köyü mevkii, Diyarbakır yolu Güney çevre bağlantısında yapılan temizlik çalışmalarında 100 personelin görev aldığını açıkladı.
ÇEVRE YOLUNDA 1000 POŞET ÇÖP TOPLANDI
Sabah saat 08.00’da Belediye Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bahçesinde bir araya gelen temizlik personeline, çöpleri toplamak için; poşet, eldiven, süpürge, kürek gibi malzemeyi dağıttı. Gidiş – dönüş yollarında; kaldırımlar, dönel kavşaklar, refüj, banket ve yol kenarlarına atılan ambalaj, pet şişe, cam şişe, kağıt, karton, atık lastikler, poşetler toplanarak kirlilikten arındırıldı.
GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARINDA 100 PERSONEL GÖREV ALDI
1 kepçe, 1 kamyon, 4 yol süpürme aracı, yol kenarında biriken çamur, kum ve çöp birikintilerini temizlerken, kapsamlı temizlik çalışmasına; Temizlik, Park ve Bahçeler, Zabıta, BASKİ, Fen ve Ulaşım Müdürlüğü bünyesinde görevli personeller de destek verdi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, yapılan kapsamlı temizlik çalışmasında 1000 poşetin üzerinde çöp toplandığını bunun da 4 çöp toplama aracı kapasitesine denk geldiğini belirtti. Şehrin dört bir yanından gelen vatandaşlara ‘Tertemiz Bir Şehir’ algısının oluşturulmasının önemine dikkat çeken Batman Belediyesi, temizlik çalışmasının devamlılığının sağlanabilmesi için yayaların ve sürücülerinin karayoluna; pet şişe, izmarit ve ambalaj atığı atmamasının büyük önem arz ettiğini hatırlattı.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 02İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 03BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 04NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 06VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 07GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 08SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 09BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 1127 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 12AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 15Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club




Henüz Yorum yok