NARKO TIR BATMAN’DA VATANDAŞLARI BİLİNÇLENDİRDİ
Uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında, Batman’da bir yandan zehir tacirlerine yönelik amansız operasyonlar devam ederken diğer yandan uyuşturucu kullanımının önlenmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla Konya’dan Batman’a getirilen “NARKO TIR”, iki gün boyunca Batman Kitap Fuarı girişinde vatandaşlara ve öğrencilere yönelik bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştiriliyor.
TIR içerisinde yer alan dokunmatik ekranlı bilgisayar aracılığıyla vatandaşlara; uyuşturucunun birey ve toplum üzerindeki olumsuz etkileri, korunma yöntemleri ve mücadele yolları anlatıldı.
Ayrıca, şüpheli mekânlar, beyinde oluşan hasarlar, karada boğulma, madde bağımlısı şahsın yüzü, foto eşleştirme, endişeli zihin, uyuşturucu batağına saplanan bireylerin öyküsü ve uyuşturucunun insan sağlığı üzerindeki yarattığı diğer konularda da bilgilendirmeler yapıldı.
Program süresince çok sayıda öğrenci ve vatandaş standı ziyaret ederek bilinçlendirici etkinliklere katıldı.
VALİ CANALP, NARKO TIR’I ZİYARET ETTİ

Kitap Fuarı girişinde hizmet veren NARKO TIR’ı ziyaret eden Vali Ekrem Canalp, uzman personelden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Türkiye genelinde sadece Konya ve İstanbul’da bulunan NARKO TIR’ların uyuşturucuyla mücadeleye önemli katkılar sunduğunu belirten Valimiz, çalışmalarda emeği geçen tüm personele teşekkür etti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMANDA 25 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
- 02BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 03HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 04MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 05KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 06HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 07BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 08BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 09CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 10KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 11EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 12BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 13FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 14BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 15TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”




Henüz Yorum yok