VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, şehir merkezindeki trafik akışını rahatlatmak ve güvenliği artırmak amacıyla Batman Valiliği ile World Mar Kavşağı’nda kapsamlı bir trafik düzenlemesi gerçekleştirdi.
4 Ekim 2025 gecesi itibariyle devreye alınan yeni sistem kapsamında, kavşakta sinyalizasyon ve refüj düzenlemeleri yapılarak trafik akışının daha akıcı ve güvenli hale getirilmesi hedefleniyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Valilik Kavşağı’nda, Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü yönünden gelip Yayla Caddesi veya Cafeler Sokağı’na gitmek isteyen araçlar, Özel Batman Hastanesi önünde bulunan servis yolunu kullanarak sola U dönüşü yapacaktır. Aynı şekilde Batman Park istikametinden gelip Cafeler Sokağı’na gitmek isteyen sürücüler de aynı servis yoluna girerek U dönüşlerini gerçekleştireceklerdir. Kavşakta dört kolda da bulunan sinyalizasyonlarda sağa dönüşler kontrollü olarak serbest bırakılmıştır. Ayrıca yaya geçitleri disipline edilerek, yayaların daha güvenli geçiş yapmaları sağlanmıştır.
Yeni düzenleme ile kavşaktaki bekleme sürelerinde yüzde 40 oranında azalma öngörülmektedir.” Aylar öncesinden yürütülen Ar-Ge çalışmaları ve yerinde yapılan teknik incelemeler sonucunda, İl Trafik Komisyonu kararıyla hayata geçirilen yeni uygulama sayesinde şehir merkezindeki trafik yükünün önemli ölçüde hafiflemesi bekleniyor.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 02FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 03BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 04TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”
- 05TİCARET BORSASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK
- 06HABİZBİNİLİLERDEN, KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
- 07YENİ ARAÇLAR, HİZMETTE YENİ KOLAYLIK
- 08Batman Medical Point’ten 8 Mart’ta kadın sağlığı farkındalık paneli
- 09BATI YAKASI İÇİN YENİ ULAŞIM HATTI
- 10TRAFO YATIRIMLARI HIZLANIYOR
- 112026 İKİNCİ DÖNEM HİBE BAŞVURULARI AÇILDI
- 12ANKARA’DA VEFA GECESİ
- 13YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ RADAR DÖNEMİ
- 14STM’LER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 15BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU, VALİ CANALP’I ZİYARET ETTİ




Henüz Yorum yok