ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emekçilerin ağır vergi yükü altında ezildiğini, sendikaların yetersiz kaldığını belirterek alın terinin karşılığının eksiksiz ödenmesi gerektiğini söyledi.
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, her 1 Mayıs’ta ekonominin yükünü omuzlamış, kazandıklarının çok üzerinde bir vergi yüküne mahkûm edilmiş emekçi kesimin hatırlandığını belirtti. Ancak haklarının iyileştirilmesi mücadelesinin sözde kaldığını ifade etti. Sendikaların da üyelerinin haklarını tam anlamıyla alma noktasında yetersiz ve etkisiz kaldığını vurguladı.
“EMEĞİN SÖMÜRÜLDÜĞÜ BİR MEMLEKETTE SOSYAL BARIŞ TESİS EDİLEMEZ”
Oysa biz Alınteri kurumadan işçilerin hakkını verin diyen bir inançtan geliyoruz diyen İl Başkanı Şahin “Merkezine insanı almayan, sadece ülke ekonomisini büyütmeye kilitlenmiş bir iktisat politikasının uygulandığı, vergi yükünün emekçilerin sırtına yüklendiği, işçilerin yarısına yakınının asgari ücretle çalışmaya mahkûm edildiği, bir yanda yüksek işsizlik oranları, diğer yanda kadınların ve çocukların ucuz iş gücü olarak görülüp sömürüldüğü bir memlekette sosyal barış tesis edilemez” dedi.
“KAPİTALİST SİSTEMİN TERK EDİLECEĞİ GÜNLERİN YAKLAŞTIĞINA İNANIYORUZ”
HÜDA PAR olarak bu olumsuz tabloların değişeceğine ve zulüm ile sömürüyle eşanlamlı kapitalist sistemin terk edileceği günlerin yaklaştığına inandıklarını belirten İl Başkanı Şahin “Alın terinin kıymetinin bilindiği ve karşılığının alın teri kurumadan eksiksiz ödendiği, vergi yükünün çalışanların sırtından kaldırıldığı, zorunlu ihtiyaçlara yetecek miktardaki gelirden vergi alınmadığı bir ülke ve sistemi kurmak azmiyle, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün tüm emekçilerin, milletimizin ve insanlığın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyoruz” dedi.
Başkan Şahin “Emekçilerimizin alın terinin ve sarf ettikleri emek ve çabanın hakkının gözetildiği ve hakkıyla ödendiği günleri görmek dileğiyle tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok