'Yoğun Bakım Hemşireliği' sertifikaları verildi
Sağlık Bakanlığı ile Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Başkanlığı tarafından Batman Bölge Devlet Hastanesine verilmiş olan yoğun bakım hemşireliği “Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama” yetkisi doğrultusunda düzenlenmiş eğitimin birinci etabı başarıyla tamamlandı. İlk etap eğitim programında 17 hemşireye yoğun bakım hemşireliği sertifikaları verildi.
Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı kapsamında verilen eğitiminin birinci etabı başarıyla tamamlandı.
Sertifika törenine Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu, İdari Hizmet Başkanı Beşir Ulutaş, Hastane Yöneticisi İdris Yıldırım’ın yanı sıra sağlık yöneticileri ile eğitim alan hemşire ve eğitmenler katıldı.
Sertifika töreninde konuşan Dr Hakan Pamukçu, yoğun bakım hemşireliği eğitimi ile koruyucu, geliştirici ve rehabilite edici girişimlerle bireyin fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak güçlenmesini sağlayan, hasta ve aileleri ile terapötik iletişim kuran, sağlık bilimi ve teknolojisindeki gelişmelere, yeni tedavi ve bakım yöntemlerine uyum sağlayabilen, acil, kritik ve karmaşık hasta bakım gereksinimlerini karşılayabilecek yetkinliğe sahip sorun çözme becerisi gelişmiş, yoğun bakım hemşirelerinin yetiştirilmesini amaçladığımız birinci etap eğitim programını başarıyla tamamlayanları tebrik ederek başarılar diledi.
Yapılan konuşmanın ardından eğitimi başarıyla tamamlayan 17 hemşireye sertifikaları verildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01OKULLAR KORKU DEĞİL, GÜVEN ÜRETMELİDİR
- 02OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 03TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 04WORLDMAR AVM 20. YILINI KUTLADI
- 05"SUSMADIM" OKURLA BULUŞUYOR
- 06EZİDİLERLE BAYRAM BULUŞMASI
- 07YILMAZ “DERHAL ÖNLEM ALINMALI”
- 08EĞİTİMDE ŞİDDET ALARMI : BATMAN’DA SERT TEPKİ
- 09KORİK’TE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 10EĞİTİMDE ALARM : ÖĞRETMENLER HEDEF Mİ OLUYOR? BATMAN’DA İŞ BIRAKMA EYLEMİ
- 11DOĞA İÇİN KRİTİK EĞİTİM TOPLANTISI
- 12GAZETECİ TUNÇ'TAN "SUSMADIM" KİTABI
- 13"Okul güvenliği Türkiye’nin bir numaralı gündemidir"
- 14FIRAT “GÜVENLİK ZAAFI KABUL EDİLEMEZ”
- 15VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”




Henüz Yorum yok