AK Parti de “Vakit KOZLUK Vakti” Seçim Lokali Açıldı
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Genel Seçimler kapsamında Batman miletvekili adayları, Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık, AK Parti Kozluk teşkilatı ve vatandaşlar tarafından coşkulu bir kalabalık ile karşılanarak Kozluk Seçim Lokali açılışında bulundular. Seçim Lokali açılışını yapan Milletvekili adayları, halka yönelik konuşmalarından sonra esnaf ziyaretinde bulundular. Kozluk Belediye Başkanlığı iftar programının ardından Seçim Lokalinde vatandaşlarla bir araya geldiler.
Lokal açılışında Kozluk’lulara hitap eden AK Parti Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, “16 yıllık AK Parti hükümeti her seçim döneminde milletine verdiği vaatleri yerine getirerek milletinin nezdinde büyük bir güven elde etti. AK Parti bu gün ne diyorsa vatandaş, ‘evet’ diyor AK Parti söz verdiyse bu doğrudur, bunu yapar diyor. 16 yıldır anlımız açık, hangi vekil hangi il başkanı o görev bayrağını başka arkadaşına teslim ettiyse alnı açık ve başı dik olarak her ortamda elhamdülillah bunu savunabiliyoruz” dedi.
Milletvekili adayları lokal açılışında yapmış oldukları konuşmalarda; 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve Kozluk için önemli bir geçiş olacağını, Kozluk’ta desteklerini esirgemeyen büyük bir heyecan ve teveccüh ile kendilerini karşılayan dava arkadaşlarına, Kozluk’lu hemşehrilerine gönülden teşekkür ettiklerini, Kozluk ’ta yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşların coşkulu karşılamaları, kendilerini ziyadesiyle memnun ettiklerini, Kozluk ilçesinin 24 Haziran da seçimlere hazır olduğunu, hedef ve hizmetlerini gerçekleştirmek için hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini, söylediler. Milletvekili Adayları Yeşiltepe Köyünde taziye ziyaretinde bulunduktan sonra Kozluk ilçesinden ayrıldılar.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok