AKÜLÜ SANDALYE ŞARJ İSTASYONLARI KURULDU
BELEDIYE 6 NOKTAYA AKÜLÜ SANDALYE ŞARJ ISTASYONU KURDU
“Engelsiz Kent Batman ” olma yolunda Türkiye genelinde örnek projeleri hayata geçiren Batman Belediyesi, akülü sandalye kullanıcılarının şarj sorununu çözmek için ilin 6 bölgesine akülü sandalye şarj istasyonları kurdu.
Batman Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerini arttırarak sürdürüyor. Kentin Cumhuriyet Meydanı ,Atatürk Parkı ,Batman Park ve Gülistan Caddesi olmak üzere 6 bölgeye kurulan şarj istasyonunda engelli vatandaşlar tekerlekli sandalyelerini kolaylıkla şarj edebilecekler. Geçen ayda Batman valisi Hulusi Şahin i ziyaretimizde sorunu dile getirmemizin ardından , hemen ilgili birim amiri zabıta mudürü Muharrem Kara’yı arayan valimiz şarj istasyonlarının hemen kurulması için talimat verdi . Batman valimizin talimatı üzerine kısa bir zamanda getirip engelli bireylerin hizmetine sunuldu.
Engelli bireylerin akülü araçlarını şarj etmelerine yardımcı olan Zabıta Müdürü Muharem Kara , “Bizim için önemli olan engelli vatandaşlarımızın hayatla barışık, mutlu yaşamaları. Engelli vatandaşlarımız evlerinden çıktığı zaman tekrar eve dönebilme gibi bir endişesi olmayacak. “Dedi
Şarj istasyonları hakkında bilgi veren Batman Belediye Zabıta Müdürü Muharrem Kara , “Engelli vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine, yaşadıkları şarj probleminin çözümü noktasında 6 noktaya olmak üzere 6 adet Akülü Sandalye Şarj İstasyonu yerleştirdik. Bu sayede engelli vatandaşlarımız şehrin ana halterlerde şarj problemi yaşamadan kesintisiz ulaşım sağlayabilecekler.” dedi.
“ARTIK YOLDA KALMAK SÖZ KONUSU DEĞİL”
Sürekli akülü araç kullanan engelliler için en büyük sıkıntının aracın aküsünün bitmesi olduğunu vurgulayan engelli vatandaşlardan Abdulselam AKIL , akü şarj istasyonları ile artık yolda kalma gibi bir sorunun olmayacağını belirterek, “Belediye Başkanı Vekili Hulusi Şahin’e teşekkür ediyorum.” dedi.
“ÇOK GÜZEL BİR İMKÂN”
Başka bir vatandaş ise, ”Bizler için çok güzel bir imkan. Evden çıktığımız zaman şarjımız bitecek diye endişe ediyorduk. Belediyenin bu hizmeti engelliler için yaptığı hizmetlerin taçlandırılması oldu. Başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0176.362 KİŞİ UÇTU!
- 02“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 03ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 04ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 05MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 06OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 07ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 08Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 09“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 10PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 11OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 12BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 13KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 14BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 15PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok