Batman Umut Kervanı ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı
Fakir ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü olan İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği (Batman Umut Kervanı), ekim ayında 195 mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulunduğunu açıkladı.
Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık, derneklerinin ekim ayında yaptıkları faaliyet raporunu yazılı bir şekilde kamuoyu ile paylaştı. Işık, ekim ayında toplam 195 aileye 41 bin 117 TL değerinde yardım yapıldığını belirtti.
Kuruldukları günden bu yana toplumsal ve sosyal sorumluluk gereği fakir, muhtaç ve yetim ailelere maddi ve manevi destek sunmak amacıyla çalışmalarını yürüttüklerini vurgulayan Işık, amaçlarının tüm fakir, muhtaç, kimsesiz ve yetimlere ulaşıp, ihtiyaçlarını gidermek olduğunu kaydetti.
Işık, şu ana kadar yapılan yardımlar ile bundan sonra yapılacak yardımlara aracı olacak tüm hayırseverlere katkılarından ötürü teşekkürlerini iletti.
Ekim ayında yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Işık, “93 aileye toplamda 18 bin 200 TL muhtelif miktarda nakdi, 20 öğrenciye toplamda 469 TL kırtasiye malzemesi, 73 aileye toplamda 21.259.00 TL kışlık giyim yardımı, 9 aileye toplamda bin 189 TL gıda yardımı yapılmıştır. Yetim ve mağdurlar yararına 3 günlük ‘Muhtaçlara Umut Ol’ sloganıyla kermes düzenlendi. Genel olarak ekim ayında 195 aileye toplamda 41 bin 117 TL yardım yapılmıştır.” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok