Batman’da 'Cazibe Merkezleri Uygulama Toplantısı' yapıldı
Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan Yeni Teşvik Yasası kapsamında oluşturulan 'Cazibe Merkezleri Uygulama Toplantısı' , Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.
Valilik makamında yapılan toplantıya; Kozluk Kaymakamı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, İl Defterdarı, Organize Sanayi Müdürü (OSB), Milli Emlak Müdürü ve Dicle Kalkınma Ajansı Batman Sorumlusu katıldı.
Toplantıda, Cazibe Merkezleri Programının uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar hakkındaki kararın Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesi üzerine, program kapsamında kentin yatırım potansiyelinin değerlendirilmesi ve en iyi düzeyde faydalanılması için yapılacak çalışmalar istişare edildi.
Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısından Valiye ziyaret
Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Batman'da yapılacak yatırımları yerinde incelemek üzere Batman’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz, Vali Ahmet Deniz’i makamında ziyaret etti.
Genel Müdür Yardımcısı Akdeniz, ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, Batman'da yürütecekleri projeler hakkında bilgi alarak, ziyaretlerinden dolayı Akdeniz’e teşekkür etti.
Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz, Valilik ziyaretinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Batman Belediye Başkanlığı işbirliği ile Batman merkez Esentepe’ye yapacakları park alanında, Bakanlığının teknik heyeti ile birlikte incelemelerde bulunarak, yürütecekleri çalışmalar konusunda Batman Belediye Başkanlığı teknik heyeti ile görüş alışverişinde bulundular.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 02KEŞFET VE PARLA PROJESİ DEVAM EDİYOR
- 038 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Mücadele, Birlik ve Dayanışmayı Yükseltelim!
- 04BATMANDA 25 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
- 05BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 06HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 07MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 08KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 09HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 10BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 11BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 12CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 13KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 14EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 15BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ




Henüz Yorum yok