Belediye’den Esnaf Odası’na arsa jesti
Mülkiyeti Batman Belediyesi tüzel kişiliğine ait 1763 ada, 3 nolu parselde yer alan 1981,46 m2'lik alanın, 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Kanununda belirlenen kuruluş amaçlarına uygun olarak faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere bina yapılması için tahsis edilmesi amacıyla Batman Belediyesi ile Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği arasında protokol imzalandı.
ESNAF ODASINA ARSA DESTEĞİ
Protokol kapsamında arsanın Batman Belediye Meclis kararı gereğince Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine 29 yıl süre ile kullanım hakkı verilmiş oldu. Esnafların, bir toplumun tutkalı konumunda, şükürdar, ahilik geleneğine bağlı, kadirşinas olduğunu ifade eden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman esnafının fedakârca çalıştığını ve kendi yağıyla kavrulduğunu söyledi. Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Batman esnafına yaraşır bir bina yapılması konusunda kendilerine verdikleri destekten dolayı Belediye Başkan Vekili Aksoy'a teşekkürlerini iletti.
Palandöken, yaptığı ziyaret anısına ilişkin olarak Aksoy’a üzerinde konfederasyonlarını simgeleyen porselen tabak, Aksoy da kendilerine Hasankeyf işlemeli cam fanus hediye etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Batman’a Yılın İlk Karı Düştü
- 02Gültepe’de Taşkın ve Çamur Mağduriyeti
- 03Binlerce yıllık mağaralar turizme açıldı
- 04BATMAN HAVALİMANI’NDAN ÇİFTE REKOR
- 05TOPRAKSIZ TARIM EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 06NARİN NASIROĞLU BİLİM MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
- 07“Okul Yolu, İrfan Yolu” Projesiyle okullar güzelleşiyor
- 08MUHTARLAR SAHADA, ÇÖZÜM MASADA
- 09MİNİK ELLER PARKLARI TEMİZLEDİ
- 10BATMAN’DAN ROBOSKİ İÇİN ADALET HAYKIRIŞI
- 11Mehmet Salih Kaplan: “Esnaf için yeniden yola çıktık”
- 12“BU GECE KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN FIRSATTIR”
- 13ARAÇ HIRSIZLIĞI OLAYINDA 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 14“2025 YILINDA TOPLUMSAL BARIŞ ÖNCELİĞİMİZ OLDU”
- 15Esnafın güvenliği için indirim protokolü imzalandı




Henüz Yorum yok