“Kayyum hazırlığı önceden yapılmış”
“Kayyum hazırlığı önceden yapılmış”
İktidarın çok önceden kayyum atama hazırlığını yaptığını belirten DEM Parti milletvekili M. Rüştü Tiryaki, “Meselenin Gülistan başkanın yaptıklarıyla, belediye yönetimindeki arkadaşlarımızın yaptıklarıyla alakası yok” dedi.
.jpg)
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Batman İl Örgütü, basın mensuplarıyla bir araya gelerek yaptığı basın toplantısında kayyum atamalarının yanı sıra 17 Kasım’da Batman’da yapılacak miting ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıya DEM Parti Batman Milletvekili M. Rüştü Tiryaki, DEM Parti Batman İl Eş Başkanları Songül Korkmaz ve M. Mesut Tekik, görevden uzaklaştırılan belediye eş başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık katıldı. İktidarın çok önceden kayyum atama hazırlığını yaptığını belirten milletvekili M. Rüştü Tiryaki, “Meselenin Gülistan başkanın yaptıklarıyla, belediye yönetimindeki arkadaşlarımızın yaptıklarıyla alakası yok. Bu arada Gülistan ve Yeşil başkanımıza görevden uzaklaştırıldıklarına dair bir tebligat yapılmış değil. Bugün 11. gün ve halen resmi olarak görevden uzaklaştırıldıklarına dair bir tebligat yok. Yine aynı gün 4 Kasım tarihinde Valilikçe bir karar yayınlandı. Bu kararda Batman’daki her tür eylem, etkinlik, toplantı, yürüyüş, bildiri dağıtma, açlık grevi dahil her şeyi yasaklamış. Şaka değil, yani Vali Batman’da açlık grevini bile yasaklamış” dedi.
KORKMAZ’DAN MİTİNGE DAVET
.jpg)
17 Kasım’da Batman’da Demokrasi ve Özgürlük mitingini düzenleyeceklerini ifade eden DEM Parti Batman İl Eş Başkanı Songül Korkmaz, “Bu bölge mitingi, bu kayyum gaspına karşı, irade gaspına karşı, halkın seçme ve seçilme hakkının yok edildiği bir süreçte, Batman’da böyle bir mitingi düzenliyoruz. Bütün demokratik kurumların, içerisinde yer aldığı, siyasi partilerimizin yer aldığı bir miting tertipliyoruz. 17 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Basın kavşağında miting düzenliyoruz. Batman’ın bütün sokaklarında, mahallelerinde, merkez köylerde, ilçelerde, beldelerde, bütün halkımıza ulaşmak için kapı kapı dolaşarak çalışmamızı yürütüyoruz. Tüm Batman halkını bu mitinge davet ediyoruz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 02VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 03TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 04İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
- 05BATMAN’DAN DİREKT ŞEVVAL UMRESİ UÇUŞU
- 06Şansi, Beşiri’de Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
- 07Bayram Öncesi Berber ve Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak
- 08VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 09VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 10BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 11FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 12BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 13SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 14Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 15Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek




Henüz Yorum yok