MAGANDA KURŞUNUYLA YARALANAN AHMET DURAK YOĞUN BAKIMDA
Batman Kozluk'ta düğüne katılan 60 yaşındaki Ahmet Durak sırtına isabet eden yorgun mermiyle ağır yaralandı.
Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Karpuzlu köyünde 5 Nisan tarihinde meydana gelen olayda, bir düğün eğlencesi kana bulandı. Yakınlarının düğününe katılmak için köye giden 60 yaşındaki Ahmet Durak, kutlamalar sırasında nereden geldiği belli olmayan bir merminin sırtına isabet etmesiyle ağır yaralandı.

AHMET DURAK
Edinilen bilgiye göre olay, düğün esnasında havaya rastgele açılan ateş sonucu yaşandı. Ahmet Durak'ın kardeşi Şaban Durak'ın ifadesine göre, silah seslerinin duyulduğu esnada Durak bir anda yere yığıldı ve sırtında şiddetli bir ağrı hissettiğini söyledi. Olay yerindekilerin ilk müdahalesinin ardından hemen Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Durak’a yapılan tetkiklerde, vücuduna yorgun mermi isabet ettiği belirlendi.

ŞABAN DURAK
Şaban Durak " Ahmet abim ile birlikte Karpuzlu köyündeki düğüne gittik. İkindi namazı vakti camide namaz kılıp dışarda düğüne yakın bir yerde oturduk. Abim sandalyede otururken bir anda sandelyeden düşüp yere yığıldı. Abi neyin var dediğimde ayaklarım tutmuyor dedi. Hemen Batman Eğitim Araştırma Hastanesine getirdik. Abimin kurşunla yaralndığının farkında değildik. Muayenesi sonucunda, doktor kurşunla yaralndığını söyledi. Ahmet abim çok ağır bir ameliyat geçirdi. Hala yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Kurşun omiriliğe isabet ettiği için, belden aşağısının tutmama riski var. Tüm dostlarımızdan dua bekliyoruz. Yetkililerden sorumluların bulunarak hak ettiği cezaya çarptırılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
Ahmet Durak’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, olay köyde büyük üzüntüye neden oldu. Düğün sırasında kim ya da kimlerin silah sıktığı henüz tespit edilemezken, Batman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
Karpuzlu köyünde yaşanan bu son olay, Türkiye’de düğünlerde silah kullanımının yarattığı tehlikeyi bir kez daha gözler önüne serdi. Ahmet Durak’ın ailesi ise sorumluların bir an önce bulunarak adaletin yerini bulmasını istiyor. (Faruk ÇİFTÇİ)

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 02HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 03MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 04KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 05HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 06BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 07BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 08CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 09KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 10EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 11BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 12FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 13BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 14TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”
- 15TİCARET BORSASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK




Henüz Yorum yok