Öğrenciler spor aletleriyle stres atıyor
Batman merkezde 5 yıldır eğitime başlayan Zeynel Bey Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi proje okulu olarak eğitim-öğretim yılı başından beri Batman Zeynel Bey Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi olarak eğitim vermeye devam ediyor.
Batman Zeynel Bey Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi öğrencileri yoğun ders stresine girmemek için, okul yönetimi tarafından Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden temin ettikleri spor aletleriyle öğrenciler, stres atıyor.
Zeynel Bey Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni Fatih Ayebe yeni eğitim-öğretim yılı başından bu yana Fen ve Sosyal Bilimleri programının uygulandığı ve öğrencilerin yoğun çalışmalardan dolayı stres atabilmeleri için birçok sosyal faaliyetler yaptıklarını söyledi.
Ayebe, "Bu sene bizim okulumuz proje okulu seçildi. Proje okul olarak seçildiği için öğrencilerimizin birçok beklentileri var. Bunları yerine getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Öğrencilerimizi daha mutlu etmek için daha verimli bir eğitim öğretim yılının devam edebilmesi için okulumuza Gençlik ve Spor Bakanlığının yardımıyla Batman'daki gençlik merkeziyle görüştük. Seyyar golf aletleri ve masa tenisi getirdik. Bu şekilde öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerinin artırmaya çalıştık." dedi.
Bu şekildeki çalışmaları devam etmeye çalışacaklarını söyleyen Ayebe, "Okulumuz proje okulu olduğu için diğer okullardaki öğrencilere göre öğrencilerimize biraz daha alternatifler sunmamız gerekiyor. Öğrenciler ders çalışmaktan bunaldıklarını da düşünerek kendilerine birçok sosyal faaliyet düzenliyoruz. Bu şekilde öğrencilere streslerini atmalarını sağladık. Derslere olan moral ve motivasyonlarının yükselmesi için okulumuzda sportif faaliyetleri arttırmaya çalıştık. Öğlencilerimiz seyyar golf aletlerini gördüler ve oynadılar. Bu vesileyle öğrencilerimizin stres atmalarını ve derse karşı olan ilgi ve alakalarını artırmaya çalıştık." ifadelerini kullandı.
Zeynel Bey Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Başkanı Mehmet Gündüz, öğrenci arkadaşlarına bu tür faaliyetleri artıracaklarının vaatlerinde bulunduklarından dolayı okul yönetimi tarafından böylesi bir çalışmanın olmasını istediklerini söyledi.
Öğrencilerden Hüseyin Kadir Acar ile Hüseyin Demir ise mini golf gibi sportif aletlerinin bazı öğrenci arkadaşlarının ilk defa gördüklerini ve oynama imkânı bulduklarını söylediler.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 02İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 03BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 04NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 06VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 07GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 08SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 09BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 1127 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 12AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 15Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club




Henüz Yorum yok