'Batman' uyuşturucuya savaş ilan etti
'Batman' uyuşturucuya savaş ilan etti
Batmanlı bir grup vatandaş, metruk binaları gezerek uyuşturucu müptelalarına ve satıcılarına uyarılarda bulundu.
Batman’da uyuşturucu satıcısı ve müptelalarının artmasına tepki gösteren ve çoğu esnaf olan vatandaşlar, gruplar halinde metruk binaları gezerek, madde bağımlılarına uyarılarda bulundu. Mahallelerinde uyuşturucu satımı ve kullanımına izin vermeyeceklerini belirten vatandaşlar, metruk binaların yıkılmasını istedi.
METRUK BİNALAR YIKILSIN
Batman’da, güvenlik güçlerinin özellikle de okulların açılmasından bu yana yoğun çabalarına rağmen, uyuşturucu satımı ve kullanımının yüksek olduğunu ileri süren vatandaşlar, hem güvenlik güçlerine destek olmak hem de bunun önüne geçmek amacıyla kolları sıvadı. Kısmet Mahallesi’nde bir araya gelen ve çoğu esnaf olan vatandaşlar, uyuşturucu satıcısı ve müptelalarına adeta savaş açtı. Vatandaşlar, 10-15’erli gruplar halinde, mahallede uyuşturucu kullanıldığını tespit ettikleri metruk binalara girerek, gençleri uyardı.
MÜPTELALARA SERT UYARI
Bankalar Caddesi 703. Sokak’ta bulanan ve 2 kez yanarak kullanılamaz hale gelen 5 katlı metruk binaya da giren vatandaşlar, burada da uyuşturucu müptelası 2 şahısla karşılaştı. Şahıslara sert uyarılarda bulunan vatandaşlar, bir daha karşılaşmaları durumunda kendilerini polise teslim edeceklerini söyledi. Binadaki duvar yazıları da buradaki uyuşturucu kullanımın ciddiyetini gözler önüne serdi.
MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK
Uyuşturucu karşıtı vatandaşlar, gençlerin metruk binalarda eroin, kokain ve esrar gibi maddeler kullandığını belirterek, bundan rahatsız olduklarını, çocuklarını bakkala bile gönderemediklerini ve binaların yıkılmasını istedi. Sokaktaki 10-12 yaşlarındaki bazı çocukların bile uyuşturucu kullandığına dikkat çeken vatandaşlar, zaman zaman toplanarak, uyuşturucunun önüne geçmek için mücadelelerine devam edeceklerini vurguladı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 02İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 03BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 04NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 06VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 07GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 08SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 09BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 1127 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 12AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 15Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club




Henüz Yorum yok