"Okula gidiyoruz" dediler bir daha geri dönmediler
Batman'ın Cudi (İpragaz) Mahallesi'nde dün 14 yaşındaki iki arkadaş, "okula gidiyoruz" diyerek çıktıkları eve bir daha geri dönmediler. Çocuklarının hayatlarından endişe eden aileler, bulunmalarını istedi.
Edinilen bilgiye göre, pazartesi günü sabah okula giden 8'inci sınıf öğrencileri Furkan Aydın ile Azad Kaya arkadaşlardan haber alınamıyor.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Furkan Aydın’ın ağabeyi Veysi Aydın, kardeşinin ve arkadaşının böyle bir hata yapacağına ihtimal vermediğini söyledi.
Kardeşinin sakin ve uslu biri olduğunu söyleyen Aydın, "Sabah saatlerinden itibaren kayıplara karışması bizleri ve arkadaşının ailesine perişan etmiş durumda. 7 Mayıs Pazartesi günü arkadaşıyla okula gidiyoruz deyip bir daha geri dönmediler. Adli merciler dahil gitmedik yer bırakmadık. Ailece seferber olmuşuz." dedi.
Aydın, "Otogarda bazı arkadaşları onları görmüş. Ancak nereye bilet aldıklarını bilmiyoruz. Otobüs firmaları nasıl oluyor da 14 yaşlarındaki çocuklara bilet satışı yapıyorlar. Bu bir suçtur ve çocuklarımızın hayatlarını tehlikeye atıyor. Kardeşim ve arkadaşının hayatlarından endişe etmeye başladık. Bulanların, yerini bilenlerin emniyet birimlerine veya bize Allah rızası için 0543 619 92 78 telefona bildirebilir." diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok