“Halk otobüs sayımızı artırıyoruz”
Toplu taşımadaki yoğunluk şikayetlerine kayıtsız kalmayan Vali Ekrem Canalp, belediye otobüs filosuna 5 yeni araç eklenmesi talimatını verdi.
OTOBÜS SAYISI 95’E YÜKSELECEK
Batman’da giderek artan nüfus ve yoğunlaşan şehir içi hareketlilik, toplu taşımada dönem dönem sıkıntılara yol açıyor. Özellikle iş giriş–çıkış saatlerinde duraklarda yaşanan kalabalık, vatandaşların en çok şikayet ettiği konular arasında yer alıyor. Vatandaşların çağrılarına kulak veren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, yaşanan yoğunluğun azaltılması için hızlıca harekete geçti. Canalp, son encümen toplantısında belediye filosuna 5 yeni otobüs alınması için talimat verdiğini duyurdu. Vali Canalp, mevcut araçların yetersiz kaldığı bazı saatlerde sorun yaşandığını kabul ederek, “Otobüs sayımız 30 iken 90’a çıktı. Şimdi 5 otobüs daha ekleyerek 95’e çıkarıyoruz. Vatandaşımız ne talep ediyorsa biz de ona göre adım atıyoruz” dedi.
“BÖLGENİN EN UCUZ TAŞIMA HİZMETİ BİZDE”
Bölgedeki en ucuz ve en kaliteli toplu taşıma hizmetinin Batman’da sunulduğunu vurgulayan Vali Canalp, “Zarar etsek de hizmetten kısmıyoruz. Önemli olan vatandaşımızın rahat ulaşım sağlaması. Belediye otobüs sayısını artırıyor, vatandaşlar daha çok bu hatları tercih ediyor. Diğer hatlarda ise doluluk azalıyor. Yaz döneminde klima çalışmayan otobüsler için de mühendislerimiz hemen çözüm geliştirdi. Artık daha konforlu bir ulaşım sağlanıyor” diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01STK’LAR İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
- 02MELE MUSTAFA BARZANİ, BATMAN’DA ANILDI
- 03VALİ CANALP, ÇALIŞAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI
- 04RAMAZAN SOFRASINDA ASKON BULUŞMASI
- 05VALİ CANALP, GERCÜŞ’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 06BATMAN'DAN BÖLGESEL GERİLİME TEPKİ
- 07BATMAN’DA TİYATROYA YENİ SOLUK
- 08KADINLAR 8 MART ÖNCESİ COŞKUYLA BULUŞTU
- 09OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 10BELEDİYEDEN GECE TEMİZLİĞİ ATAĞI
- 11BATMAN’DA 33 FİRARİ YAKALANDI
- 12“HER DOĞRU ÇAĞRI HAYAT KURTARIR”
- 13ÇELİK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- 14MAÇ BİLETİ 1 TL!
- 15ŞEHADET AYI SERGİSİNE ANLAMLI ZİYARET




Henüz Yorum yok