Hükümlülere ilişkin işbirliği protokolü imzalandı
Batman Valiliği ile Cumhuriyet Başsavcılığı arasında düzenlenen ceza infaz kurumlarından salıverilen hükümlülerin kamuya yararlı işte ücretsiz olarak çalışma tedbiri yükümlülüğüne ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.
Valilik Makamında imzalanan işbirliği protokolü Vali Ahmet Deniz ile Cumhuriyet Başsavcısı Şenol Taşkale arasında imzalandı. İmza töreni sırasında denetim serbestlik Müdürü Erol Acar hazır bulundu.
Konu hakkında Vali Deniz, "İmzalamış olduğumuz bu protokol kapsamında ceza infaz kurumlarından salıverilen hükümlülere, mahkemeler tarafından kısa süreli hapis cezaları yerine verilen seçenek yaptırımlar arasında yer alan; kamu kurum ve kuruluşlarında kamuya yararlı işte, ücretsiz olarak çalışma tedbiri ile yükümlülerin cezalarının infaz edilebilmesi öngörülürken, hükümlülerin yeniden suç işlemesini engelleyici etkenleri güçlendirerek, sosyalleşmelerini teşvik etmek, toplumu suça ve suçluya karşı korumak, yükümlülerin toplumsal kurallara saygılı ve sorumluluk taşıyan bir yaşam biçimine uyumlarını kolaylaştırmanın amaçlandığını, imzalanan protokolün kamu hizmetlerinin yürütülmesine önemli katkılar sağlayacaktır. Denetimli serbestlik, kamu düzeninin devamında kamu menfaati ile özel kişilerin menfaati arasında bir denge oluşturmak bakımından güzel hükümler taşımaktadır. " diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 02KEŞFET VE PARLA PROJESİ DEVAM EDİYOR
- 038 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Mücadele, Birlik ve Dayanışmayı Yükseltelim!
- 04BATMANDA 25 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
- 05BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 06HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 07MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 08KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 09HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 10BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 11BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 12CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 13KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 14EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 15BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ




Henüz Yorum yok