“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”
AK Parti Batman İl Teşkilatı, teşkilat içi dayanışma ve kaynaşmayı artırmak amacıyla kapsamlı bir piknik programı düzenledi.
Programa; AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, MKYK Üyesi Murat Çiçek, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları ile ilçe teşkilat mensupları katıldı.
Doğayla iç içe bir ortamda gerçekleşen etkinlikte teşkilat üyeleri hem moral buldu hem de dava arkadaşlığı çerçevesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, yaptığı konuşmada teşkilat mensuplarının birlik ve dayanışma içinde hareket etmesinin önemine dikkat çekerek “Gönülden bağlı olduğumuz davamızda, teşkilatlarımızla hep omuz omuza yürüyeceğiz. Birlikte başarmaya devam edeceğiz. Bu buluşmalar sadece birer etkinlik değil; teşkilat ruhunu pekiştiren, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren önemli adımlardır. Her bir teşkilat mensubumuzun katkısı, bu büyük davanın başarısında önemli bir yer tutuyor” dedi.
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu programda yaptığı değerlendirmede, teşkilatların kararlılıkla yoluna devam ettiğini belirterek “AK Parti’nin gücü, sahadaki birlikteliğinden ve teşkilat bilincinden geliyor. Bu güzel ortam, davamıza olan bağlılığın en somut göstergesidir” ifadelerini kullandı.
Program boyunca çeşitli etkinlikler, sohbetler ve toplu fotoğraf çekimleriyle sıcak bir atmosfer oluştu. Katılımcılar organizasyondan memnuniyetlerini dile getirirken, bu tarz buluşmaların teşkilat içi bağları güçlendirdiği vurgulandı.
Birlikten kuvvet doğar, inançla yürürüz yarınlara sloganıyla tamamlanan program, teşkilat üyeleri arasında dayanışma ruhunu pekiştiren önemli bir buluşma olarak kayıtlara geçti.

.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Binlerce yıllık mağaralar turizme açıldı
- 02BATMAN HAVALİMANI’NDAN ÇİFTE REKOR
- 03TOPRAKSIZ TARIM EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 04NARİN NASIROĞLU BİLİM MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
- 05“Okul Yolu, İrfan Yolu” Projesiyle okullar güzelleşiyor
- 06MUHTARLAR SAHADA, ÇÖZÜM MASADA
- 07MİNİK ELLER PARKLARI TEMİZLEDİ
- 08BATMAN’DAN ROBOSKİ İÇİN ADALET HAYKIRIŞI
- 09Mehmet Salih Kaplan: “Esnaf için yeniden yola çıktık”
- 10“BU GECE KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN FIRSATTIR”
- 11ARAÇ HIRSIZLIĞI OLAYINDA 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 12“2025 YILINDA TOPLUMSAL BARIŞ ÖNCELİĞİMİZ OLDU”
- 13Esnafın güvenliği için indirim protokolü imzalandı
- 14Camiye giderken araba çarpan kişi hayatını kaybetti
- 15BATMAN’DA TARIMSAL ÜRETİM GÜÇLENİYOR: DENETİMLER SIKI, YATIRIMLAR ARTIYOR




Henüz Yorum yok