SÖNÜK, HALKIMIZIN OLANI, HALKIMIZLA ALDIK
Seçimden zaferle çıkan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Belediye Eşbaşkanı Gülistan Sönük, mazbatasını aldı.
DEM Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, İl Eşbaşkanları Mustafa Tekik, Songül Korkmaz, parti yöneticileri ve kalabalık toplulukla birlikte Batman Adliyesi’ne giden Sönük, mazbatasını İl Seçim Kurulu’ndan aldı. Kadınların zılgıtları eşliğinde mazbatasını alan Sönük: “Belediyemizi bizimle direnişi bırakmayan arkadaşlarımızla, halklarımızla birlikte geri aldık. Buruk bir sevinç yaşıyoruz. Başta Van Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere Hilvan, Şırnak ve birçok yerde gasp süreci başlatılmış. Zaten çok demokratik bir seçim de atlatmadık. Gercüş ve Hasankeyf olmak üzere birçok ilçemizde taşıma seçmenle Belediyelerimiz çok farklı bir şekilde gasp edildi. Bu açıdan buruk bir sevinç yaşıyoruz ama umutluyuz” dedi.

“TECRÜBEMİZ ORTADA”
Sönük, şöyle devam etti: “Başta Van büyükşehir belediyemiz olmak üzere şu an darbe girişimi yapılan bütün belediyelerimizi, haklarımızı olumlu sonuçlanacağının da umudunu taşıyoruz. Buradan başta Van halkı olmak üzere direnişte olan bütün halkımızı selamlıyoruz. Direnişlerinin direnişlerimiz olduğunu da buradan belirtmek istiyoruz. Elbetteki bu belediyeler halklarımızındır biz buraları seçimle aldık. Batman Belediyesi’ni başta kadınla olmak üzere gençlerimiz ve bütün halklarımıza hediye ediyoruz. Biliyoruz işimiz zor ama biz bir kişi değil, bin kişiyiz. Bizlerin bir günlük siyasi mücadelesi yok bizler 25 yıllık bir yerel yönetimle mücadelemizin tecrübeleriyle belediyelerimizi devraldık. Biz bu tecrübe ve deneyimle talan edilmiş kentimizi yeniden inşaa edeceğiz. Soykırımdan geçirilmek istenen kürt bedenimizi yaşamasallaştıracağımızı da buradan herkese bildirmek istiyoruz. Kadınlarımızın yolu açık”

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 02VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 03TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 04İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
- 05BATMAN’DAN DİREKT ŞEVVAL UMRESİ UÇUŞU
- 06Şansi, Beşiri’de Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
- 07Bayram Öncesi Berber ve Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak
- 08VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 09VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 10BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 11FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 12BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 13SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 14Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 15Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek




Henüz Yorum yok