Vali Ahmet Deniz Hasankeyf ilçemizi ziyaret etti
İlçe ziyaretinde Vali Deniz'e, Vali Yardımcısı Cihat Arık, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili eşlik etti.
KAMU KURUMLARINI ZİYARET EDEREK, YÖNETİCİLERDEN BRİFİNG ALDI
İlçe ziyaretinde Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Deniz’i ilçe hükümet konağı bahçesinde Kaymakam Vekili Gercüş Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı A. Vahap Kusen ve kamu kurum müdürleri karşıladı. Daha sonra kaymakamlık makamına geçen Vali Deniz, Kaymakam Vekili Ünal Koç'tan ilçedeki çalışmalar hakkında brifing aldı. Vali Deniz daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beraberindekilerle birlikte Belediye binasına geçen Vali Deniz, Belediye başkanı A. Vahap Kusen ile bir süre görüştü.
ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU
İlçe belediyesi ziyaretinin ardından Vali Deniz ve beraberindekiler ilçe merkezindeki çarşı esnafını ziyaret ederek, esnaf ile bir süre sohbet etti.
KAMU YATIRIMLARINI İNCELEDİ
Vali Deniz, esnaf ziyaretinin ardından yeni Hasankeyf yerleşim yerinde yapımı tamamlanan ve devam eden sağlık, eğitim ve turizm yatırımlarını yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yeni yerleşkede yapımı tamamlanan 24 derslikli lise binası, 25 yataklı ilçe devlet hastanesi, ilçe jandarma komutanlığı binası ve müze binasında incelemelerde bulunan Vali Deniz, çalışmaların hızlandırılmasını ve eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekli denetimlerin yapılmasını istedi. Vali Çelik ziyaretlerin ardından Hasankeyf’in yeni yerleşkesine taşınması için çalışmaların yapıldığı Zeynel Bey Türbesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Hasankeyf yeni yerleşim alanında incelemelerde bulunan Vali Deniz, yeni yerleşim alanında çok büyük yatırımların yapıldığını belirterek, bir şehrin ve ilçenin neye ihtiyacı varsa, hepsi de planlanıp inşa edildiğini ifade etti. Hasankeyf’in tarihi dokusunu simgeleyen bazı tarihi eserlerin modern tekniklerle yeni yerleşim alanına taşınacağını belirten Vali Deniz, yeni yerleşim yerinde de vatandaşların huzurlu ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini ümit ettiklerini ifade etti. Vali Deniz, ziyaret ve incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 02İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 03BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 04NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 06VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 07GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 08SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 09BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 1127 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 12AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 15Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club




Henüz Yorum yok