YÜZME ANTRENÖRÜ MAHSUM ÖZDEMİR’İN HEDEFİ BÜYÜK !
YÜZME ANTRENÖRÜ MAHSUM ÖZDEMİR’İN HEDEFİ BÜYÜK !
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 3.Kademe Yüzme Antrenörü Mahsum ÖZDEMİR büyük düşünüyor ve bu düşünce doğrultusunda sporcu yetiştiriyor.
Türk Devletleri Teşkilatı ‘’ Herkes İçin Yüzme ‘’ Projesi kapsamında Şanlıurfa İlinde yapılan 8.Bölge Yüzme Müsabakaları’na, ilk defa Batman’dan yüzme sporu branşında katılım sağlayan sporcu kafilesinde Baş Antrenör olarak görev alan Mahsum ÖZDEMİR, yaklaşık 7 aydır performans sporcusu olarak hazırladığı Berat Samet KÜNKÜL’ün, 14 yaş kategorisinde 1 inci olması sonucunda büyük mutluluk yaşadı. Mahsum ÖZDEMİR; ‘’ Berat Samet ile yaklaşık 7 aydır, haftanın 4 günü, teknik, taktik ve kondisyon kazandırmaya yönelik antrenman yaptık.
Bu geçen sürecin sonunda elde ettikleri başarıyı çok fazla büyütmediklerini ancak doğru işler yaptığımızı görmemiz açısından bu başarıyı değerli buluyoruz. Grup müsabakalarında tanıştığımız, Amerikalı ünlü yüzücü Michael Phelps ile çalışmış, Yüzme Federasyonu Milli Takım Antrenörlerinden Erkan GÜNAY, sporcumuzun yaptığı derece nedeniyle bizi kutladı. Bu durum bizi çok mutlu etti. 4-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Konya’daki projenin Türkiye Şampiyonası’nda da, İlimizi en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sporcumuzun ileriki süreçte daha iyi yere gelmesi için bilimsel çalışmalara ağırlık vererek hazırlayacağımız kısa, orta ve uzun vadeli programlarla hedeflerimize ilerleyeceğiz. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen başta İl Müdürümüz Mehmet Şafi ÖZPERK olmak üzere, İl Müdürlüğümüzün tüm birimlerine ve velilerimize teşekkür ederim ‘’ dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA KURBAN BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
- 02BAŞKAN ÇETİN “BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ, BU TOPRAKLARA OLAN SEVDAMIZDIR”
- 03HASANKEYF’TE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 04MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, KARDELEN’DE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
- 05BİNLERCE AİLEYE ET DAĞITILACAK
- 0614 BİN 600 PAKET ELE GEÇİRİLDİ
- 07SURİYE ŞEKERİ DE LÜKS OLDU
- 08Ekremoğlu “Bayram Birlik ve Dayanışmayı Güçlendirir”
- 09“PETROL, BU KENTIN VAR OLUŞUDUR”
- 10BATSO Başkanı Demir: “Bayramlar Toplumsal Bağları Güçlendirir”
- 11“Ayrışma Değil, Birlik Kazandırır”
- 12Batmanlılar Ankara’da buluşuyor
- 13Tüzün: “Bayramın Gerçek Ruhu, Acıları Da Paylaşabilmektir”
- 14VALİ CANALP, BİRLİK VE DAYANIŞMA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
- 15HÜSEYİN ŞANSİ: BAYRAMLAR GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİR




Henüz Yorum yok