
Batman'da okullara güvenlik ve temizlik personeli alınacak
Milli Eğitim Toplum Yararına Programlar (TYP) başvuruları başladı. Batman İŞKUR İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda güvenlik ve temizlik personelinin alınacağı duyurusunda bulundu.
Açıklamada, "İl Müdürlüğümüz tarafından açılan Toplum Yararına Programlar kapsamında Batman Merkez Milli Eğitim için başvuru tarihleri ve şartları aşağıya çıkarılmıştır. Batman merkez Milli Eğitim kontenjan sayısı şöyle; güvenlik 290, temizlik ise 400'dür. Başvuru tarihleri ise 18 Eylül ile 22 Eylül arasındadır. İşe başlama tarihi ise 10 Ekim'dir. www.iskur.gov.tr veya şahsen İl Müdürlüğüne başvurarak kayıt yapılabilmektedir. Noter kurası ile adaylar belirlenecektir." denildi.
Temizlik personeli başvuru şartları
"Kuruma kayıtlı işsiz olmak, kadınlarda 19 yaşından, erkelerde 36 yaşından gün almak, emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç), TYP'lere Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre hane halkı geliri net asgari ücretin bir buçuk katını geçmemesi (3 bin TL), güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, 40 dönüm ve üzeri arazi sahibi olamamak, 2 bin model ve üzeri araç sahibi olmamak." şeklinde sıralandı.
Güvenlik personeli başvuru şartları
"Kuruma kayıtlı işsiz olmak, kadın ve erkeklerde 19 yaşından gün almak, emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç), TYP'lere Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre hane halkı geliri net asgari ücretin bir buçuk katını geçmemesi (3 bin TL), güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, 40 dönüm ve üzeri arazi sahibi olamamak, 2 bin model ve üzeri araç sahibi olmamak, güvenlik sertifikası ve güvenlik kartının güncel olması." olarak belirtildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BATMAN’DA ALTERNATİF YOLLAR ARTIYOR
- 02KÖYLERE 24 YENİ NESİL EKOLOJİK DURAK
- 03DİJİTAL GEZGİNLER BATMAN’I KEŞFE GELİYOR
- 04İLUH’TA 2. ETAP 1. KISIM TAMAMLANDI
- 05Oymataş Gıda İhtisas OSB’de altyapı çalışmaları hızla sürüyor
- 0635 DAĞITIM NOKTASINDA 6 BİN 784 AİLE FAYDALANIYOR
- 07ÇAY MAHALLESİ’NDE ALTYAPI GÜÇLENDİRİLİYOR
- 0827 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
- 09HASANKEYF’TE KÖY YOLLARINDA ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI
- 10KAÇAK ET OPERASYONU: 42 BİN TL CEZA
- 11ZEYNEP ODUNCU’DAN “EK KAYNAK KİTAP” SORULARI
- 12Batman, TEKNOFEST’ten 4 ödülle döndü
- 13NASIROĞLU “BATMAN’DA İLMİK İLMİK YOL HARİTASI İŞLİYORUZ”
- 14BATMAN BAROSU TÜRKİYE ŞAMPİYONU
- 1555 HAFIZ BELGELERİNİ ALDI
Henüz Yorum yok