
POLAT "HALK FAKİRLEŞİYOR"
"Halkı Dilendiriciliğe Alıştırıyorlar"
Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat: "AK Parti Hükümetinin ekonomi politikaları sonucu bilinçli bir şekilde halkı sefalete sürükleyerek orta sınıfı bitirmeye yönelik attığı adımlar sonucu büyük halk kitleleri halinde temel gıda malzelerine bile muhtaç duruma düşürmek adına AK Parti'den bir kuru ekmeğe el açmak suretiyle dilendiriciliğe alıştırılmıştır." dedi.
Üreten ve kendi kendine yeten toplumun sağlıklı düşüneceğini ve sağlıklı düşünen bir toplumun da kimsenin ve herhangi bir partinin fanatiği ve askeri olamayacağını belirten Gelecek Partisi İl Başkanı Polat, geçmiş yıllarda veren el durumunda olan insanların da son yıllarda alan el olmak için göz ucuyla fitre, zekat ve sadaka peşinde olduklarına şahit olduklarını belirtti.
"AK Parti Halkla Dalga Geçiyor"
Fanatiklerini oluşturma saiklerleriyle yola revan olanlar, açlık sefalete gark ettikleri topluma dilendiriciliği hayat kültürü haline getirerek bu durumu halkın kaderiymiş gibi insanları alıştırmaya çalıştıklarını belirten Polat; "Toplumun tüm kaynaklarını oligarşi çetelerine peşkeş çeken mevcut hükümet, yap işlet modelleriyle doğmamış çocuklarımızı da borçlandırmak suretiyle geleceklerini ipotek altına almışlardır. Halkı fakirleştiren AK Parti, il teşkilatlarıyla, elinde bulundurduğu belediyeleriyle ve sosyal yardımlaşma müdürlükleri vasıtasıyla milyonlarca insana gıda yardım kolileri dağıtarak halkla alay edercesine bu yardımları başarı olarak halka anlatacaklar." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 03VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 05AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 07BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 08KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 09EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 10TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 11GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 13DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 14İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 15ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
Henüz Yorum yok