HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığından radyolara ziyaret
İlk olarak Yüksel FM’i ziyaret eden Durmaz ve beraberindeki heyet, ardından Süper FM ile Aksa FM’i ziyaret etti.
Ziyaretlerde radyo müdürleri ve programcılarıyla görüşen Durmaz, parti olarak Batman’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren radyo yetkilileri, ziyaretlerinden ötürü HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.
Durmaz, Batman’da kurumlara yönelik başlattıkları ziyaret programlarını sürdüreceklerini belirtti.
“Sorunların çözümü için adımların atılması gerekiyor”
Parti çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam ettiklerini söyleyen Durmaz, “Son ziyaretlerimizi ilimiz merkezde bulunan radyolara yaptık. İlk olarak Radyo Yüksel’i ziyaret ettik. Ardından Batman Süper FM ile Aksa FM’i ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde radyo müdürleri ve programcılarıyla radyonun tarihsel sürecini, günümüze etkilerini konuştuk. Tabi aynı zamanda memleketimizin sorunlarını da ele aldık. Malum Batmanımızda çözülmesi gereken sorunlar var. Bunların başında işsizlik, uyuşturucu, trafik, hava kirliliği, çevre düzenlemesi gibi sorunlar yer alıyor. Bu sorunların çözümü için adımların atılması gerekiyor.” dedi.
“İnternet bağımlılığı Batman’ın önemli bir sorunudur”
İnternet bağımlılığının Batman’ın önemli sorunlarından biri olduğunu vurgulayan Durmaz, “Genç neslin internet bağımlılığı Batmanımızın önemli bir sorunudur. Çocukların ve gençlerin televizyon, telefon, tabletle çok fazla zaman harcadıklarına dair şikâyetler alıyoruz. Maalesef bu da çocukları ve gençleri teknoloji bağımlısı haline getiriyor. Bu konuda şimdiden tedbirlerin alınması gerekiyor. O yüzden konuya dair ebeveynler başta olmak üzere toplumda bir bilincin oluşması için çalışmaların yapılması gerekiyor. Bizlerde bilinçli kullanıcı olunması ile alakalalı üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok