VALİ ŞAHİN “BATMAN’IN YERİ 3. LİG DEĞİL”
Vali Şahin Batman’ın yeri 3. Lig değil, bu şehir üst ligleri hak ediyor.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, 3’ncü lig 1’nci grupta mücadele eden Batman Petrolspor yönetim ve futbolcularını dayanışma yemeğinde ağırladı.
Organizasyona: Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, STK, basın temsilcileri, Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, yönetim kurulu, kulüp personelleri, teknik heyeti ve futbolcular katıldı. Moral ve destek yemeğini düzenleyen Vali Hulusi Şahin bu tür organizasyonların süreceğini ifade etti. Takımın gidişatına da değinen Vali Şahin, takımın aldığı başarılı sonuçlar nedeniyle bu durumun kentte oluşturduğu havanın mutluluk verici olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti.
.jpg)
“PETROLSPOR; BAŞARIYA AÇ BİR CAMİA”
Vali Şahin, “Batman Petrolspor; başarıya aç bir camia. Türkiye’nin hemen hemen en borçsuz kulüplerinde biri. Kimsenin parası kulüpte kalmaz. Para konusunda endişeniz olmasın. Ödemeler de, primler de birkaç gün gecikme olsa da ki şu an öyle bir sıkıntımızda yok. Her zaman yanınızdayız. Lig uzun bir maraton. Ligde inişli-çıkışlı bir süreç olabilir. 34 haftada kaybetmemek kolay iş değil. Gönül ister hep kazanalım ama, kaybetmek de futbol da var. İyi zaman da herkes takımı alkışlar, önemli olan zor zamanda da takımı desteklemek. Batman Petrolspor’un tesisi, altyapısı çok iyi. Batman’ın yeri; 3.lig değil, 2.lig,1.lig hatta Süper lig olmalı” dedi.
“ŞAMPİYONLUĞA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ”
Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, “Vali Bey’e kulübümüze sağladığı büyük destekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Akbaş, “7’den 77’ye herkesin ortak değeri olan Petrolspor’a en zor dönemde destek olan sayın Hulusi Şahin Valimize yönetimim adına teşekkür ediyorum. Sayın Valimizin destekleriyle sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
KELKİT GALİBİYETİNE 100 BİN TL
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Demir, kulüp dışında BATSO adına 50 Bin TL prim verdiklerini ifade ederek, “Devre arasının ilk maçıydı, deplasmanda Kelkit’e karşı 5-0’lık mağlubiyete çok üzülmüştüm. Takımın galibiyetine, kulüp dışında BATSO adına 50 Bin TL prim veriyoruz” ifadelerini kullandı. Bu jest, futbolcular tarafından büyük bir alkış toplarken, Vali Hulusi Şahin de, mikrofonu alıp, “50 Bin TL’de bizden toplam 100 bin olsun Kelkit galibiyet primimiz sözleriyle geceye nokta koydu.” dedi.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 02HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 03KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 04Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 05KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 06BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI
- 07BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ, “ESNAF DESTEKLENMELİDİR”
- 08KONUTTA BATMAN KURA TARİHİ BELLİ OLDU
- 09ÖZ BELEDİYE-İŞ’TEN KIŞ MESAİSİNDEKİ İŞÇİLERE DESTEK MESAJI
- 10Yılmaz, “CMK Avukatlarının ücretleri güncel koşullara uygun değil”
- 11Başkan Kaplan, Esnafa E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2027’ye Ertelendi
- 12KARLA MÜCADELEDE 105 TON TUZ VE KUM KULLANILDI
- 13EKMEN, “GELİR DAĞILIMINDAKİ UÇURUM DERİNLEŞİYOR”
- 14Çevre Gönüllülerinden yaban hayvanları için duyarlılık çağrısı
- 15ODUNCU: BU BİR DOĞA OLAYI DEĞİL, YÖNETİM KRİZİ




Henüz Yorum yok