HALK OTOBÜSLERİNE ZAM GELDİ
Batman’da halk otobüslerine uzun bir aradan sonra zam geldi. Daha önce 12 TL olan sivil ücreti 15 TL’ye, 8 TL olan öğrenci bileti ise 10 TL oldu.
YENİ TARİFE BELİRLENDİ
Batman’da halk otobüsü ücretleri zamlandı. Uzun bir aradan sonra Batman Belediyesi, fiyatları güncelledi. Daha önce 12 TL olan sivil ücreti 15 TL’ye, 8 TL olan öğrenci bileti ise 10 TL oldu. Belediye’den yapılan açıklamada; “Kentimizin toplu taşıma hizmetlerini daha kaliteli, güvenli ve sürdürülebilir şekilde sunabilmek, artan akaryakıt, personel ve bakım-onarım maliyetlerini karşılamak ve otobüs filomuzu büyüterek ulaşım ağımızı güçlendirmek amacıyla halk otobüsü ücret tarifesinde zorunlu bir güncelleme yapılmıştır. Yeni ücret tarifemiz 1 Eylül 2025 tarihinden itibaren tüm halk otobüsü hatlarında uygulanmaya başlanacaktır. Batman, Türkiye’nin en uygun fiyatlı toplu taşıma hizmeti sunan şehirlerinden biri olmaya devam edecektir” denildi.

İŞTE YENİ TARİFELER
Belediye Meclisi’nin kararıyla güncellenen yeni halk otobüsü tarifeleri şöyle; “Sivil 15 TL, öğrenci 10 TL, Otobüsten otobüse aktarma (45 Dk) ücretsiz, binişli kart (2-4-6) 25-50-75 TL, öğrenci bir aylık abone (100 Biniş) 450 TL, havalimanı hattı 60 TL, çevre köyler (Yaylıca, Çevrimova, Samanyolu, Akoba, Danalı, Kocalar) 50 TL, çevre köyler (öğrenci) 25 TL.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KAPLAN’DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 02RİSKLİ YAPILARDA YIKIM VE RUHSAT SÜREÇLERİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
- 03NASIROĞLU’NDAN DUHOK’TA BÖLGESEL BARIŞ MESAJI
- 04AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET
- 05“KÜRTLERİN ONURU KORUNMALI VE TÜRKLERİN KAYGILARI GİDERİLMELİ”
- 06BELEDİYEDEN AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜK DESTEK
- 07ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ
- 08DİYARBAKIR YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI VE SİS UYARISI
- 09DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
- 10EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 11DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 12SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 13BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 14NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 15HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok