Batman'da kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonları
Batman İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde kaçak sigara ve uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ile kaçak sigara ele geçirildiğini bildirdi.
Açıklamada, "Şubat günü durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta 3 bin 370 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirmiştir. Konu ile ilgili 2 şahıs gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğümüzde işlemleri devam etmektedir. Bir mahallede yapılan kontroller sırasında M.Z.T isimli ve B.A. isimli şahısların uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilmiş, şahısların yapılan kaba üst aramalarında; satıcı B.A isimli şahsın üzerinden 4 parça halinde ağırlığı 46.77 gram esrar maddesi ve 204 TL para, kullanıcı M.Z.T: isimli şahsın üzerinden 1 paket halinde 17.77. gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Yakalanarak gözaltına alınana şahısların Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından B.A isimli şahıs adli makamlara sevk edilmiş, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir." denildi.
Yaşı küçük hırsız gözaltına alındı
Başka bir açıklamada ise "31 Ocak günü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin devriye görevini ifa ettiği sıralarda bir şahsın plakasız bir motosikleti sürükleyerek götürdüğünü fark etmesi üzerine yapılan kontrolde neticesinde 26 Ocak günü çalındığı anlaşılması üzerine motosiklete el konuldu. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine motosiklet, sahibine teslim edildi. Yakalanan yaşı küçük şahıs gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmiştir.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 03İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 04İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 05MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 06BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 07BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 08KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI
- 09MİNİKLER İÇİN 3 YENİ KURS
- 10KENT GENELİNDE YAĞIŞ SONRASI PIRIL PIRIL TEMİZLİK
- 11YAĞIŞ YOLU ÇÖKERTTİ
- 12700 GRAM DOĞAN BEBEK 4 AY SONRA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
- 13ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ
- 14TUNÇ’TAN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
- 15BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU




Henüz Yorum yok