‘MEVLİD’ ETKİNLİĞİ HAZIRLIĞI
‘MEVLİD’ ETKİNLİĞİ HAZIRLIĞI
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, Pazar günü Batman’da düzenlenecek ‘Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama’ etkinliği öncesi basınla bir araya gelerek bilgilendirmede bulundu.
ETKİNLİK PAZAR GÜNÜ
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü, 14 Nisan Pazar günü ‘Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama’ temasıyla düzenleyeceği Mevlid etkinliği öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıya Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü üyesi ile STK yöneticileri katıldı. Toplantıda konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlerinden Mehmet Ali Altun: “Bizler yıllardır aziz halkımızın değerlerine hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Bizler şu anda yoğun bir ahlaki çöküntünün yaşandığı bu dünyada, belki de halkımızın en çok muhtaç olduğu sevgili Peygamberimizin ahlakını ve O’nun yüce adaletini halkımızın gündemine, zihnine, hanesine taşımanın gayreti içerisinde olduk. Herkesi birleştiren, kucaklayan, bir araya getiren sevgili Peygamberimizin etrafında toplanmak, kenetlenmek, o’na sığınmak; O’nun sünnetini, edebini, ahlakını ve adaletini kendi aramızda hâkim kılmanın mücadelesini vermek zorundayız” dedi.
20 NOKTADAN ARAÇ KALDIRILACAK
Daha sonra konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın ise Yeni Otogar yanı Mevlid alanında saat 13.30'da ‘Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed’ temasıyla Mevlid programı düzenleyeceklerini belirtti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Aydın, Mart ayının başında başlattıkları salâvat kampanyasının etkinliğe kadar devam ettiğini aktardı. Şehrin farklı noktalarına afiş, branda astıklarını, TV, gazete ilanları gibi haftalar öncesinden hazırlık yaptıklarını ifade eden Aydın, halka ve hastanelerde yatmaktan olan hastalara gül dağıtarak, onları etkinliğe davet edeceklerini söyledi. Aydın, halkın pazar günü yapılacak etkinliğe gelebilmesi için de şehrin 20 farklı noktasında ücretsiz araç kaldıracaklarını duyurdu.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 02Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 03KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 04“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 0513 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 06BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 07YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE
- 08SAADET’TEN İL DİVAN TOPLANTISI
- 09MART AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 10BÖLGE EKONOMİSİNE ORTAK AKIL
- 11FETÖ hükümlüsü firari yakalandı
- 12METRUK YAPILARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 13Nasıroğlu’ndan şampiyonluk mesajı; "O kupa Batman’a gelecek!"
- 14TEMA’DAN ÇEVRE EĞİTİMİ
- 15ECOSFER HEYETİNDEN VALİ CANALP’A SERA OTB ZİYARETİ




Henüz Yorum yok