“HDP SEFERBERLİK RUHUYLA ÇALIŞIYOR”
“HDP BATMAN’DA SEFERBERLİK RUHUYLA ÇALIŞIYOR”
HDP Batman İl Eş Başkanları Hüseyin Sarık ve Hürriyet Kaytar, bu olayın siyaset üstü olduğunu ve herkesin insanı görevini yapması gerektiğini söyledi.
“HALK HDP İLE YEK VÜCUT OLDU”
Eş Başkanlar Sarık ve Kaytar yaptıkları açıklamada; “HDP İl Örgütü olarak halkımızla yek vücut olduk. Kimin ne dediği umrumuzda değil. Biz vicdanımızla hareket edip, halkımızla ve bütün bileşenlerimizle içimizde seferberlik ilan ettik. Birileri gibi siyasi şovlar yapmadık. Parti olarak 7’den 77’ye 24 saat canla başla mücadele verdik. İlk gün yüzlerce gönüllümüzü kendi imkanlarımız ve halkımızın desteğiyle deprem bölgelerine gönderdik. Onlarca yardım tırımızı depremzedelere gönderdik. Bütün bunları Allah rızası ve insani görevimiz olduğu için yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Hiç kimse bizim gibi koordineli çalışmadı ve çalışamaz. Bir duyurumuz ile yüzbinleri ayağa kaldırdık. Ancak basımız bu çabayı yeterince görmedi. Yinede kimseye kırgın ve dargın değiliz. Çünkü HDP halktır ve halk her yerdedir. Acımız ve derdimiz büyük. Deprem değil, ihmal, sorumsuzluk ve çalınan emekler insanı öldürür.
Herşeye rağmen gün birleşme , yardımlaşma ve dayanışma günüdür. Allah herkesten binlerce kez razı olsun. HDP halkı ve bütün bileşenleriyle burada olmaya ve depremzedelere elini uzatmaya devam edecektir” diye konuştular.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 02Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 03Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 04BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 05BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 06EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 07ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 08KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 09BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 10Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 11YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 12METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 13GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 14VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 15VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ




Henüz Yorum yok