Mülki İdare Amirleri Toplantısı yapıldı
Batman'da Mülki İdare Amirleri Toplantısı, Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.
Gündemdeki konuların yanı sıra ilçelerin sorunlarının görüşüldüğü toplantıya; Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin ve ilçe kaymakamları katıldı.
Batman'da yürütülen hizmetlerde verimliliğinin artması ve yapılan hizmetlerin vatandaşa daha rahat yansıtılması amacıyla düzenli olarak, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla bir araya geldiklerini belirten Vali Deniz, toplantıda idarecilerle Batman ve ilçelerinin sorunlarını karşılıklı istişarelerde bulunduklarını belirtti.
Batman merkez ve ilçelerde görev yapan Mülki İdare Amirleri ile Yerel Yönetim Yöneticilerinin ortak hareket etmelerinin önemli olduğunu ifade eden Vali Deniz, hizmetleri yürütürken bütün kurumların istişarelerde bulunmaları ve koordinasyon içinde çalışmaları gerektiğini vurguladı.
Görevlendirme yapılan belediyelerin, Belediye Başkanlarının, vatandaşların istek ve sorunları ile yakından ilgilenilmelerini isteyen Vali Deniz, hizmetleri yürütürken asıl amacın vatandaşın gönlünü fethetmek olduğunu belirterek, "Eğer yaptığımız hizmetlerin karşılığında vatandaşın hayır duasın alıyorsanız, önemli olanın budur." diye belirtti.
FETÖ/PDY başta olmak üzere tüm illegal örgütlere karşı bugüne kadar sürdürülen etkin mücadelenin aralıksız olarak devam etmesi talimatını veren Vali Deniz, özelikle devlet kurumlarında görev yapan personelin terör örgütleriyle ilişkilerinin tespiti halinde gerekli yasal işlemin derhal yerine getirerek, denetimlerin sıkı bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.
Toplantıya katılan Belediye Başkan Vekili, Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamlarına teşekkür eden Vali Deniz, çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Deniz, Mülki İdare Amirleriyle yemekte bir araya geldi
Vali Ahmet Deniz, Mülki İdare Amirleri Toplantısı ardından "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Batman'da görev yapan mülki idare amirleri ile yemekte bir araya geldi.
Yemekten sonra Mülki İdare Amirleriyle bir süre sohbet eden Vali Deniz, idarecilerin “10 Ocak İdareciler Gününü” kutlayarak, “Yereldeki devletin temsilcileri olarak bizler her durum ve koşulda Devletimiz ile vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirmek için gece-gündüz demen çalışmamız gerekiyor.” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 02İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 03PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 04BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 05AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 06KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 07BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 08Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 09EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 10BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 11HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 12“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 13“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 14BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 15BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ




Henüz Yorum yok